Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sreda, 20.10. gostovanje u Apatinu
Samo da obavestim mnoge od vas za ovu zaostalu kup utakmicu koja se igra posle derbija. Ostaje da se spremimo za ovo gostovanje.
Reply
Quote:Samo da obavestim mnoge od vas za ovu zaostalu kup utakmicu koja se igra posle derbija. Ostaje da se spremimo za ovo gostovanje.

Ja i zaboravio na nju.

Kakav nam je sistem takmicenja,nije ni cudno.
Reply
I pretpostavljam da se igra u 14h. Znaci ko radi moze se slika...
Reply
to gostovanje ce mnogo zavisit od derbija. ako dobijemo grobje bice solidno, ako bude nereseno bice cisto odradjivanje, a ako ne daj boze izgubimo bice puska i nece se isplatiti da se ide u tu selendru.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Quote:Samo da obavestim mnoge od vas za ovu zaostalu kup utakmicu koja se igra posle derbija. Ostaje da se spremimo za ovo gostovanje.
U koliko sati...
Mada cisto sumnjam da mogu da stignem na to gostovanje...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Quote:to gostovanje ce mnogo zavisit od derbija. ako dobijemo grobje bice solidno, ako bude nereseno bice cisto odradjivanje, a ako ne daj boze izgubimo bice puska i nece se isplatiti da se ide u tu selendru.
NE ide se zbog selendre nego zbog zvezde, i ne ide se samo kad zvezdi ide ...
Reply
U potpunosti se slazem sa s tobom, super bi bilo kad bi svi tako razmisljali, onda bi nas bilo po nekoliko hiljada na svakoj tekmi, ali ja sam samo bio realan.
Reply
u koliko je sati tekma?
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
u 14h

inace danas je zreb za 1/8 finala(27. oktobar) tako da cemo znati sa kim igramo, ako prodjemo, a naravno da hocemo.
Reply
ljudi koji je rezultat????
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)