Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izvestaj protiv Vojvodine
E,jebiga sad mi krivo sto nisam otisao...

Nego koji je ritam te pesme "cutacemo jedan minut,predsedniku partizana" ili kizo ako imas audio bio bih ti zahvalan
RIGINAL FANS
Reply
SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN!!!! Confusedampion Confusedampion Confusedampion
;pivo ;pivo ;pivo

DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA I KRV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA
Reply
bio, video, uzivao!!!
novi sampion i titula nasa zvezda je opet najbolja Confusedampion Confusedampion Confusedampion
ne pamtim da je neko za tri dana, odigrao tri produzetka i sve dobio. bravo momci
p.s.
ona riba u crveno-beloj haljini bila je posle na proslavi ( kafana majdan).
Reply
Jedini sport u kome trener ima velikog udela u pobedi i u porazu je -kosarka!Zato smatram da je Zmagoslav najzasluzniji za osvojen kup i da treba da se prekine sa napadima na njega i da mu se vec protiv sirokog i gravelina u pioniru skandira da covek oseti da ima i nas iza ledja a ne samo upravu!
Ortak iz Bg mi je javio da je Zmagoslav pozirao sa tri prsta posle osvojenog kupa,ako ima neko fotku neka stavi!
RV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA
Reply
Stvarno je bilo haos,nazalost nisam ni ja mogao da idem,jer sam bio hospitalizovan jedno 10-ak dana,pa su me tek danas pustili,sva sreca da sam uspeo uopste i na tv-u da odgledam i kakve su sve tri tekme bile zamalo da riknem tamo u bolnici :lol: .Ja sam bio srecan samo posle derbija i rekao sam ma ne moramo vise nista da uradimo to mi je jedina satisfakcija bila sto smo dobili talibance.A u finalu kada sam video da igramo bez Rakocevica i Dozeta vec sam se bio pomirio sa porazom,al svaka im cast za sve sto su uradili,i pozdrav svima koji su bili u Novom Sadu.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
A ima li neki audio/video sa finala Kizo?
Reply
a zna li neko cija svirka je bila u petak, na dan derbija, na akademiji? Smile
napokon... :ruke
nema ni audio ni video ali nadam se poklonice nam kiza neki dobar mp3 Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Morska,a sta si "dobila" pred tu svirku??? :keez

:pandur
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
jednu malu drogu od koje svi srbi u srbiji polude i postanu najjaci na svetu :lol:
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote: malu ...

...ili veliku...od koje sve Srpkinje polude???? :lol:
:rofl
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)