Threads: 1
ultras kao sto sam ti rekao, oni se furaju da je to kao njihov klub, da samo pitari navijaju za taj klub itd itd, mada nema nikave veze sa njima..Toliko se hvale a niko nije pratio kk bosnu prosle godine, cak su dolazile i delije iz lukavice ko sto rece sjever, medjutim raja nije fakat znala da ce iko dolazit, medjutim ja ti govorim kao navijac zelje da ako bi dolazile delije, sigurno bi otisao dio manijaka, ne bi navijali za sarajevo kontas, nego za rkbosnu, i naravno protiv vas(da se ne lazemo ovdje znas vec kako to ide)...
Sjever upravo taj prince je srao na nasem forumu da ce ici sa vama u madjarsku, ja koliko znam 2 momka su isla (na nasem so forumu, al nebitno)..to sa grobarima je vec druga prica, al nemam ti ja potrebe ista pricati o tome, kada se vama desava jos gore(sartid i despoti i vas ''slavni odlazak'' u smederevo)...volio bi vise nego ista da dobijemo u evropi nekog iz srbije pa da vidis ocel manijaci otici na tekmu ili ne...vi ste pizde ne smijete gostovati ni po bh, zato nemamo mi sta raspravljati o tome...
Threads: 52
vi ste pizde ne smijete gostovati [i][b]
Decko, sve mora da ostane u granicama dobrog ukusa... Kapiras? Nemam nista protiv tebe licno, ali ovo se nece tolerisati u daljoj buducnosti. Drago mi je da ovde imamo gotovo sve navijacke grupe, samo moramo ostati kulturni, pa nismo grobari...
poz,
budimir[/b][/i]
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
hm...ok, prihvatam ''zuti karton''
al ko kad tebi dodje neki grobar srat svasta, a veze s vezom nema...al nebitno, uglavnom ostalo sam ti odgovorio, dakl vjerovatno bi dosta raje doslo da navija uglavnom protiv vas, ebiga tako ti je to...
Threads: 0
.... dosta manijaka navijaa naravno i za njih, cak je nekoliko njih i islo na gostovanje u madjarsku ove godine....
hahahhaahahahah cuj kospe.
Glupane, glupane, glupane,... manijaci isli u Madju hahhahaha. Mozda neki nevidljivi manijaci koji su posjetili sa nama nasu drugu ljubav Videoton (slika dole).
Na kojoj planeti ti zivis ?
Posjetili smo hram rukometa protiv Fotexa borili se navijanjem protiv cijele dvorane. Za dobro navijanje u vise navrata dobijali aplauze od madjara. Ako ti ovdje vidis manijake (na slici dole) ja ti preporucujem da oposjetis malo ocnog ljekara.
Sto se tice nekog svojatanja Bosne sa nase strane Bosna je nasa htjeli se vi pomiriti sa tom cinjenico ili ne. Mi smo sa Bosnom dozivjeli dosta ljepih trenutaka u bivsoj YU mnogi se sjecaju naseg putovanja za zagreb i Beograd,
Prema tome sututi.
P.S.
Veliki navijacki hit iz Madjarske
SARAJVO, SARAJVO
TI JEBI ZELJU MALENOG, MALENOG
PA NEKA PJEVA CIJELI STADION
SARAJVO SAMPIO OOOO
i imamo oskara, oskara, oskara, oskara, oskara.
A gdje je vama ?
Et vaseg kompleksa sa prvom slikom, jos jedan dokaz kompleksa prema Zelji VELIKOME...
Bolan bolje ti je potrudi se da odradite kakvo gostovanje po bh, pa cemo onda dalje diskutovati il vam treba par manijaka da ide sa vama, jebiga ipak treba imat muda pa otic

Sto se tice madjarske mozemo ovako do sutra, nebitno, al eto posto ste tako zaebani i odjednom pratite rkbosnu svugdje(al u qrcu), oceteli ici u bg onda ili zg?...
Threads: 0
Gdje cemo mi ici sa RK Bosnom to je nasa licna stvar, ja u BGD ili ZG to je nas problem.
Vi imate hvala Bogu buduceg drugoligasa pa pratite njega.
i imamo oskara, oskara, oskara, oskara, oskara.
A gdje je vama ?