12-07-2003, 12:35 AM
Vidim nema izvestaja pa reko ajd sve ja bas moram
.Ipak ja nisam bio u NS-u pa imam vise snage da sad na baljezgam nesto da se iskupim za ne odlazak
.Ovako sto se tice tekme sasvim solidno odradjena s obzirom na igracki kadar sa kojim smo raspolagali pred ovu tekmu.Odbrana u dosta navrata u toku prvog poluvremena odlicna,cak i skokovi u napadu sto nam je bila boljka tokom predhodnih tekmi.Stvorena lepa zaliha na poluvremenu,koja se uvecavala jedim delom trece cetvrtine i onda je ujednom usledio ogroman pad gde se dozvolilo Reflexu da se priblizi na minus 3-4 razlike.Ta razlika se neznatno povecavala ili smanjivala sve do kraja trekme kada u nekoliko odlucujucih napda Jeretin mentol gubi za redom dve lopte na glupav nacin ali sva sreca da ovi chobani nisu to uspeli da iskoriste do kraja.I onda u jednom od polsednjih napada je konacno proardio Ceda Vitkovac i trojkom razbio sve nade gostima.Raduje dobra igra Zvezde kao i povratak Dragojlovica koji mislim sem jedne tehnicke i mozda kojeg skoka nije nista specijalno uradio al dobro covek se tek oporavlja.Pored anse klupe su bili primeceni Koprivica,Dozet,Luka Bogdanovic i jedan od crnaca koji je dosao na PROBI :lol: i koji ce verovatno i potpisati za nas.Takodje sam primetio da je vise maltene gledao u kop nego na zbivanja na terenu :ruke .Popunjenost kopa sasvim zadovoljavajuca,nekih dva-tri minuta po pocetku tekme stizu i delije iz ns-a tako da pocinje tad i navijanje.Navijanje nista nije bilo specijalno sto zbog iscrpljenosti i premorenosti vodja a i ostalih pridoslica a sto i zbog sastava kopa (pretezno zene i deca).Negde tokom drugog poluvremena je pristigao u lozu i Slavoljub Muslin
ampion koji je naravno ispracen ovacijama kako to i zasluzuje jelte?Okaceno je par novih transparenata (barem koje sam ja prvi put primetio) Chemical Boys i Delije Prokuplje,a od starih North Storm,Loyal group,Veterani i naravno BBRS sa sve Brus Lijem :rofl .Lep dan danas pogotovu za one koji su uspeli da isprate celodnevni repertoar tekmi i da uzivaju u pobedama.
ampion