Threads: 1
Pozdav,
cinjenica je da je nasoj TIFO sceni potreban jedan casopis. Ja sam odlucio da krenem u ostvarivanje jedne takve ideje. Planiram da prvi broj izadje u martu , bice oko 40 strana i za pocetak bice crno-beli ( osim naslovne strane ) . Ukoliko je neko zainteresovan da napise neki tekst ili da bilo kako drugacije pomogne razvoju casopisa neka mi pise na moju e-mail adresu koja glasi gule04@yahoo.com
RIDE OF THE NORTH - MUFC
Threads: 52
Nema potrebe...
Navijacki casopis, za mene barem kada je u pitanju rad na istom, je proslost. Iskreno se nadam da ces izbeci sva podmetanja, lazi, miniranja ljudi koji hoce, a nisu kadri nesto da stvore, pa onda onima koji mogu, podmecu gde stignu... Ko razume shvatice.. Utopija je da oko sebe okupis ljude sa svake tribine, pa cak i sa svoje... Videces...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 4
Zelim ti svu srecu i uspeh u radu...iako je malo teze raditi citavu navijacku scenu,jer moras imati proverenu,i dobru ekipu.
Uspeces...samo napred!!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Threads: 0
Dokle vise da se na navijackim forumima iste stvari ponavljaju a pogotovo mo se ne svidja kada je to od nekoga ko vodi neki sajt.Mislim da je svima odavno jasno da Murija cita i da netreba pominjati licna imena !!! A jos pogotvo kada se uzme da je ime koje je pomenuto od decka koji drzi navijacki sajt na kome se izbacuju snimci nedrede ali naravno pre toga zamagljene face i ostalo, a policiji posle nekih nerede nebi bilo tesko da dobije nalog i da mu zapleni sve snimke sto je on po zakonu i duzan da dostavi miliciji...
Dakle zaista mislim da trebaju svi a pogotovo WM da obrate paznju sta pisu jer sve sto se i u najbezazlenijoj nameri kaze moze posle da kosta nekoga a danas se vrlo lako dobija zatvor.A da ne pricam sto je tom koji vas je trazio info to prvi post i moze da bude ko god zeli.
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Threads: 0
Mislim da je lucky star rekla sustinu celine
Pa sta je ti duguje prijatelj neke pare pa da mu namestis
Ja eto prvi put sam video tada tj sada kada sam odreagova na to njegovo ime negde na netu mozda je bilo a mozda i niej nije ni bitno a i ne mora on da nekog ubije ili uradi nesto, murja moze da ga digne samo zato sto mogu da imaju predpostavku da on zan nesto da ima neku sliku ili ko zna sta ...
A predostroznosti nikada dosta
Vidis koliko para nude za mene ovi iz FBI pa nista MENE ZIVOG NECE UVATIT !!! :finger
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Tema je casopis :batine
RIDE OF THE NORTH - MUFC
Threads: 76
U vezi teme o casopisu, ajde da se ne lazemo, koga ce boleti kita, da ceka mesec dana da bi procitao neke prezvakane teme ili pogledao vec videne fotke o desavanjima koja sada mozes u najkracem roku dobiti preko interneta. Sve je vise dobrih sajtova o navijacima, sadrzaji su sve bogatiji i kvalitetniji a tehnika sve savremenija.
Pa nemaju svi kompove a kamoli internet !
RIDE OF THE NORTH - MUFC