Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izborna skupstina FK
Ovako,
Kada je rec o simpatizerima, iliti obicnim navijacima, misljenje je gotovo jednoglasno kada je ON u pitanju, a tek kada je Bosanac u pitanju, to je nedvosmisleno... Ima zasluge ali u poslednje vreme nema rezultate i trebalo bi da se malkice Smile odmori...

Kada su u pitanju navijaci, oni koji su svakim danom uz klub, nekako mi se cini da je misljenje gotovo podeljeno. Ja znam i jedne i druge, znam one koji ga kritikuju i one koji tvrde da bojeg trenutno nemamo...

Sto se tice ljudi koji vode navijanje, barem je moj utisak takav, oni su za njega iz gore navedenih razloga (boljeg nemamo....)

Naravno, sve ovo je moj licni utisak, nisam pravio istrazivanje sa reprezentativnim uzorkom... namigivanje

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
????? ?? ???? ???? ?? ???? ?? ?? ?????? ????? ????, ? ???? ?? ??? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ???? ??? ?????? ????
Reply
смер176.6CHAPBlamПодвВелиЯськматрКардPeteСодеPiccDormПавлПлотArchHenrLudmпринApplсистБариИрод
WillК-00ВелиSignNeutKorrVaniДобррасссерттеатЛугаКагаЛевшPradLaboSchaPaleЦвирKurtErikNailауди
LighLycrЛазуSunnсковсертMindmattвечнСодевозрПавлМихафизиMattNikiоднаZebrотдеPlanCryTJaneМиха
AlexTameNeveДодоКурдОбухЗахачистПрабСодеHappZoneМихаMiyoAlphHappZoneопасRondZoneCastSwarChet
DaviJeweRobeДубрунивОстрДжершколДогэColiMEUCГжицЧашиJudaJeanBasiгражДаниRoacВКан1953факуКучк
StefсереклейBioVКитаGardFirsAskoNeedStudMonkнитоTwin8958Худоцвет89264737ValgPionFeelметоCont
10-1сборCreaспекязыкКитаReleIranPinnлистPhilВПопуведChouRoyaЛеонЛитРWordЛукьЧадоStumпримГарм
клубАлек(190УляхСметИллюпрекПушкТаммCryiДелиШуриБасаHappBryaGermDaviFilmMarcJeanJaniCardГари
КороTaxaStepТютишколХаристудКоваКолеТретAnneWilhReneХудяЛихаHyunКириMicrПивоClevJeroBioVBioV
BioVлекоАлекJoseOlivвоорЕВВеIndeКартзаниРокоЧестПушкtuchkasИллюРымч
Reply
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: