Threads: 0
Quote:KOHAH Wrote:???? ??? ?? ????? ??????? ???????????? ???????????, ???? ???? ?? ??? ?? ?? ???? ?? "???????" ????? ??? (? ???? ?? ?? ?????? ? ?????).??? ?? ?? ?? ?????? ????? ???? ???????? ??? ???? ?????? ????-????.
??? ???? ?? ????, ? ???????????
? ?? ?? ???? ?? ??????????
:ruke
"saopstenja" in pise, valjda, bauer...
neznan jeste li upoznati ali covik je mrtav-ozbiljan pokrenija inicijativu za osnivanje grupe za "internet-propagandu BBB" navodno radi velikih lazi i podcjenjivanja koje se pisu o njima :o :o :o :o :rofl :rofl :rofl
pa ko tu koga :jebanje :zbunjen
Pa Kulturno Umjetnicko Dru
Threads: 52
Hvalio ili ne, koliko sam ja video, Torca je sa opakom ekipom otisla u Siroki i napravila dobre nerede... Ocekivao sam vise od BBB... Zanima me BBB verzija dogadjaja u Sirokom, jer tovarsku sam cuo...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Quote:Hvalio ili ne, koliko sam ja video, Torca je sa opakom ekipom otisla u Siroki i napravila dobre nerede... Ocekivao sam vise od BBB... Zanima me BBB verzija dogadjaja u Sirokom, jer tovarsku sam cuo...
poz,
budimir
:rofl :rofl :rofl
Tovarsku si verziju naravno cuo jer to je sve
;pivo Tomislave imas pivo od mene za ovaj vic
Malo objektivnosti ne bi skodilo. Istina je da se tuklo uglavnon pandure a da do izravnog sukoba ekipa nije doslo (ka i obicno). Batine su pusili kojekakvi indijanci s obe strane al niko nista ozbiljno.
?????? ????? ???????? ??? ?? ????.
?????? ???? ??? ?? ?? ????, ???? ????? ????? ? ?????? ?????? ?????? ?? ????, ?? ??????.??? ??? ?? ?????? ? ?? ??????? ????, ?? ???? ? ? ???? ?? ???????????.?? ???? ????? ???? ???? ??????? ? ????????, ?? ????? ?? ???? ? ??????.
Threads: 1
A ja bih samo primetio da je opet topic sa najvise strana o Grobarima :nene
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Threads: 52
Onaj o vasim blamovima je lista koja se neprekidno dopunjuje i verujem da ce trajati dok bude vas, takvima kakvi ste... namigivanje
Btw. kada smo vec kod vas i vasih tema, za kada je planiran trijumfalni povratak na svoju tribinu grupe koja je bila u ZG ali nije navijala (bla, bla, bla), avangardo?
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 24
Ma nisu vise oni zvezde veceri, pa nema razloga da se puni. Punice se, da sacekamo derbi...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]