Poll: Nqa kom mestu u timu treba dovesti pojacanje?
You do not have permission to vote in this poll.
Odbrana?
17.86%
5 17.86%
Veza?
67.86%
19 67.86%
Napad?
14.29%
4 14.29%
Total 28 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U susret prelaznom roku 2004/05
Ako dodju Bisevac Maric i Mihajlovic uz mladog Popova mozemo do lige sampiona. Sta ce nama napadaci kada su prvi i drugi strelac lige zvezdini napadaci, a tu je i odlicni Stojanovic, nama treba iskustva na sredini terena i bar jedan iskusan igrac u odbrani i uz ove mladice koji ce da trce tim bi bio za razliku od nekoliko prethodnih godina dostojan lige samopiona. Sta je sada problem? Problem je Djajic koji je sumnjiv i koji 100% sam siguran nece da trosi pare na pojacanja i cija se politika zasniva na pravljenju i prodavanju igraca, a tako se ne osvaja ni nase prvenstvo, a kamoli liga sampiona.
osovo je srce Srbije
Reply
Dzaja je poslao Vidica u Moskvu da potpise za Spartak - klub koji se u poslednjih par godina nalazi u slobodnom padu. Sve ranije price da nece prodati Vidica i ostale najbolje igrace dok se ne okonca kampanja za LS su pale u vodu. Sve price kako ce prodati Vidica samo ako to bude u interesu igraca i njgove buduce karijere su pale u vodu; zaradice pare ne beruci brigu sta ce biti sa Vidicem i njegovom karijerom. Gori je od zelenasa i podvodaca.

Kazu da se za Mladenovica interesuje glazogovski Rendzers, inace Zvezdini direktni rivali u 3. kolu kvalifikacija za LS. Dzaju za to nije briga, samo ako daju lovu. Klub je za njega spar-kasa, igraci su nacin da tu kasu puni, a interesi navijaca, reputacija Crvene zvezde i srpskog fudbala za njega ne igraju nikakvu znacajnu ulogu. Kad ce ta stetocina da ode? Ili bolje receno, dokle ce armija Zvezdinih navijaca da trpi ovo sto Dzaja radi sa igracima, trenerima i klubom?
impatizer
Reply
Jel zna neko sta je sa Djordjicem, nisam primetio da je bio na spisku za pripreme u Ivanjici?
Reply
Djorovic je slobodan!Mogli bi njega da vratimo,mislim to bi bilo idealno ali nazalost tu se ne pitamo mi vec nas ljubljeni Dzajka! :lol:
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
D
Reply
Niko u Zvezdi ne racuna na Ligu samiona. Cilj je da se kvalifikuju za Kup UEFA. Na njihovu zalost, desilo se ono na sta Dzaja nije racunao: da ce da izvuku "teskog" protivnika u 2. kolu kvalifikacija za LS. Sada je nastala opsta frka i panika jer Jang bojs imaju dobre sanse da izbace Zvezdu. Dzaja zaustavlja potpisivanje ugovora izmedju Vidica i Spartaka u zelji da pokusa da zadrzi Vidica do pocetka septembra i time poboljsa sanse da Zvezda prodje u 3. kolo i samim tim da se kvalifikuje za Kup UEFA. (Kao prosle godine sa Boskovicem.) Navodno, Vidic je u ugovoru sa Spartakom "provalio" nepovoljne klauzule. Prodaja Vidica pocinje ponovo, a Vidica ce izgleda konacno da poslaju u Ivanjicu da trenira. Samo da proguraju Jang bojse pa ce posle, ako treba, da prodaju i Markovica i Dislju i Zigica zajedno sa Vidicem i Mladenovicem. Samo malo je kasno; utakmica se igra za mesec dana; Zvezda jos uvek nema pojacanja; Vidic je vise od mesec dana van treninga; novi trener tek pocinje sa selekcijom za prvi tim i sa uigravanjem nove formacije; a nova blamza, ovog puta u Bazelu, je na pomolu.

Dzaja ponovo mase velovima i vadi zeceve iz sesira da zamajava publiku. Ako Vidic ostane, Dzaja ce da pokupi sav kredit zbog navodno visih klupskih interesa. Ako ode, Dzaja ce po obicaju da sav blam svali na igrace kojima "nedostaje patriotizam". (Koja funjara ispade od onakvog fudbalera.) Za svaki slucaj, Dzaja je rekao da je sreca okrenula ledja Zvezdi; jos malo pa ce da pomene anti-srpsko raspolozenje u UEFA i sve nedace koje nam dolaze od njih.

Bilo kako bilo, utakmica sa Jang bojsima je Zvezdina utakmica sezone u Beogradu. Posle toga nema nista osim 1. SCG lige u koj se 18 utakmica igra u Beogradu s a pola od toga na poljancicima pored tombole.
impatizer
Reply
Sve si napisao kako jeste, nemam sta da dodam.. Sad Nadam se da ce ipak proci dalje, i da ce Dzaja sto pre da ode...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Vidic nije potpisao za Spartak. Navodno je ugovor imao neku klauzulu, po kojoj ako Vidic ne odigra dovoljan broj tekmi, zbog njegovih povreda, plata mu se drasticno smanjuje.
Mladenovic je zapalio u Rendzerse. Big Grin
A Maric bi trebalo da potpise u ponedeljak ugovor.
Bas je napeto. ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Vidic treba pod hitno da ode u Ivanjicu na pripreme, sebe radi i Zvezde radi, a ne da ide od jednog do drugog kluba kao mlada na provodadziluk. On je duze vreme bio povredjen i ima hronican problem sa ledjima. Zbog toga treba sto pre da udje u trenazni proces a ne da se isforsira za kratko vreme i obnovi povrede. Spartak, Palermo, Sahtjor, Inter isl. idimi-dodjimi klubovi mogu da se nose u majcinu. Interesi Zvezde kao kluba, interesi navijaca Zvezde i svih koji zele dobro srpskom fudbalu, interesi srpskog fudbala nalazu da Vidic ostane u Zvezdi. Najbolji srpski fudbaler mora da ostane u najboljem srpskom klubu. To je tako prirodno i tako ocigledno. Kada bude 25-26 ili u godinama kao Mladja, kada u Zvezdi i sa Zvezdom bude stekao slavu i odigrao najmanje 200 utakmica za klub, onda Vidic moze da ode da svoju licnu karijeru nastavi u klubu dostojnom njegovog renomea i renomea Zvezde. Do tada on mora da ostane Zvezdin fudbaler i kapiten. Valjda je i Dzaji to jasno?
impatizer
Reply
Mene je sasvim pogodio ovaj Tufijev Big Grin post, boli koliko je realan.

Netreba Dzaju kriviti sto je prodao ta dva igraca, cak sta vise za obojicu mogu da kazem da je i mudro sto su prodati, jedan je mator a drugi je polu invalid otprilike ko da smo prodali Drulica.Ono sto mene u celoj prici nervira i smeta mi je sto mi necemo dovesti pojcanja, kada kazem pojacanja onda i mislim na POJACANJA a ne na kojekakve talentovane klince koje u njihovom klubu zovu maradona, pele ili sta ja znam sve kako i koji ce mozda za par godina zaista odlicno igrati i biti uzdanica Zvezde, a mzoda i nece. JA ocekujem pojacanja sa igracima koji su istog kvaliteta kao ovi sto su otisli.Pa nije moguce da od toliko igraca koji bleje po stranim klubovima i koji cak se ne nalaze ni na klupi neko na tribinama niko od takvih igraca nebi dosao u Zvezdu koja ima sansu da igra u LS, ili u gorem slucaju u kupu uefa, a samim tim i taj igrac bi imao sansu da dobije na afirmaciji i ponovo nadje neki jaci klub. Ovde ne pricam samo o nasim blejacima preko nego i o strancima kojih isto tako ima koliko volis.
Eto recimo jedan Sylvian Wiltor ide za dz i Arsenala, Salas iz Juventusa trazi drugi klub a nesto se bas ne otimaju za njega, a de su i onakvi asovi tipa BAtistute koji itekako jos mogu da pokazu dosta u nasoj ligi i da odigraj 5-10 evro tekmi godisnej onako da zablistaju a koji bi za ok kes dosli ovde, pa jebem mu mater ako mogu u Quatar sto nebo i ovde dosli.

I tako mi iz godine u godinu slusamo price, pricice o 5. godisnjem planu velike Zvezde i o teskoj materijalnoj situaciji, pa ako je materijalna situacija toliko teska neka idemo pod stecaj neka proglasimo bankrot neka vise ne postojimo neka predjemo u istoriju i to je to.Bolje da budemo upisani velikim slovima u istoriji nego da zivotarimo ko bedni crvi i topovska hrana za svaki iole ozbiljniji klub i da se zadovoljavamo time sto smo igrali 1:1 sa velikom barsom i slicnim glupostima koje naravno niko nece nikada pamtiti. Ili ono bili smo pokradeni, bili smo bolji a oni su iz dve sanse pobedili ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)