10-17-2004, 03:14 PM
Quote:??????? ?? ?????, ?? ????? ??????? ?? ? ????? ??????, ??????, ? ???? ??? ??, ????? ????? ? ??? ?????????, ??? ?? ?? ????? ???? ????????!?! ? ?? ?? ????? ????????? ????? ???????? ?? ???????, ??? ??., ??????? ?? ?????, ????????, ?????????, ???., ???????? ?? ???????????, ???????????, ? ???? ?? ??? ???...Niko ne pise i ne objavljuje jer ne sme, a jedine novine koje smeju izlaze tek sutra(Kurir), jeste da kurir bas i nije neka novina koju delije podrazavaju, ali setite se da su oni objavili dosta toga iz vrsca, sada sa hapsenja radovaca i ostalog, ne znam kako, ali cini mi se da su oni jedine novine koje smeju tako nesto da objave i imali su dosta stvari gde su branili navijace, nama je sada najbitnije da dodjemo do porodice i kao sto sam rekao da delije.net, spreman sam da finansiram sto vise mogu izlecenje i eventualno advokate za to dete jer ce njegovo detinjstvo imati jednu veliku crnu mrlju koju niko nece moci da spere... isto tako mislim da je i pozeljno da se obavesti k**e jer se on dosta angazovao da pomogne onima iz vrsca i jedan je od naj starijih na severu koji ce sigurno uraditi sve za jednog mladog navijaca...
? ??????? ????????? ????????? ? ????? ?????....
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)