10-18-2004, 02:57 PM
Evo ovako, jeste da sada vise nema veze sa derbijem nego je ovo nova tema, ali necu otvarati novi topic...
danas sam oko 15h bio na VMA, na ulazu su me odmah pitali sta trazim, rekao sam da sam dosao u posetu, na to su mi odgovorili da su posete utorkom, cetvrtkom i subotom od 16h, potom su me pitali kod koga idem, rekao sam kod decka koji je povredjen na derbiju, rekli su mi da se obratim na informacije:
Nesha_cb
obar dan, da li znate da li je ovde smesten decko koji je povredjen na derbiju?
Informator:Eh, pa daj mi ime i prezime.
N
a ne znam ime, povredjen je gumenim metkom i smesten je na VMA
I
a jesi ti normalan, ovde je smesteno 1500 pacijenata
N
a sigurno nisu svih 1500 sa derbija
I:Ma ne mogu nista da ti kazem, ne znam ko si, sta si, jesi ti njegov prijatelj?
N:Ne, dosao sam da popricam sa njim i da mi kaze sta se stvarno desilo, posto samo od njega mogu istinu da cujem.
I
a sto da popricas, sta ces mu ti?
N
a zato sto sam i ja navijac Crvene Zvezde i zelim da mu pomognem.
I:Jer tebe neko poslao ovde, ne mogu bez imena(pacijenta) da te pustim
N:Ne, ja sam dosao sam, a delije kao grupa ce verovatno doci za koji dan
I:Samo mi treba ime momka, a i otkud znas da je ovde
N:Ne znam mu ime, znam da ide u vojnu gimnaziju i da je valjda 88 godiste
I:Ako je u vojnoj, onda je ovde, ali bez imena i prezimena ne mogu da te pustim
N
obro, saznacu do cetvrtka pa cu onda doci...
Posto mi je VMA uz put, svratio sam da vidim sta ce mi reci, procitali ste sta su mi rekli, a bilo mi je glupo da odem kod decka bez icega, ni voce, nista, imao sam samo beli bar DC-a, dao bih mu to... Poneo sam fotoaparat, da snimim njegov iskaz, ali, dok ime ne saznam ne mogu da dodjem do njega, pa ko moze da sazna neka javi na PM. Kao sto vidite, novine su objavile(mogao sam da pretpostavim za Kurir), ali onaj mali pravougaonik u Blicu stvarno nisam ocekivao, sve to oni rade veoma bojazljivo... Veoma me obradovao clanak u nacionalu: Ljubisav Sekulic oskrnavio derbi, gde se u celom clanku govori kako derbi ni na sta nije licio bez koreografija, zastava i ostalog...
Zao mi je sto se sinoc niko javio na B92 da kaze da je najjaci utisak onaj koji ne postoji na listi a znate i sami koji je... Nema sanse da se dobije broj...
izvinjavam se za duzinu posta, ali sve je ovo u nasem interesu...
danas sam oko 15h bio na VMA, na ulazu su me odmah pitali sta trazim, rekao sam da sam dosao u posetu, na to su mi odgovorili da su posete utorkom, cetvrtkom i subotom od 16h, potom su me pitali kod koga idem, rekao sam kod decka koji je povredjen na derbiju, rekli su mi da se obratim na informacije:
Nesha_cb

Informator:Eh, pa daj mi ime i prezime.
N

I

N

I:Ma ne mogu nista da ti kazem, ne znam ko si, sta si, jesi ti njegov prijatelj?
N:Ne, dosao sam da popricam sa njim i da mi kaze sta se stvarno desilo, posto samo od njega mogu istinu da cujem.
I

N

I:Jer tebe neko poslao ovde, ne mogu bez imena(pacijenta) da te pustim
N:Ne, ja sam dosao sam, a delije kao grupa ce verovatno doci za koji dan
I:Samo mi treba ime momka, a i otkud znas da je ovde
N:Ne znam mu ime, znam da ide u vojnu gimnaziju i da je valjda 88 godiste
I:Ako je u vojnoj, onda je ovde, ali bez imena i prezimena ne mogu da te pustim
N

Posto mi je VMA uz put, svratio sam da vidim sta ce mi reci, procitali ste sta su mi rekli, a bilo mi je glupo da odem kod decka bez icega, ni voce, nista, imao sam samo beli bar DC-a, dao bih mu to... Poneo sam fotoaparat, da snimim njegov iskaz, ali, dok ime ne saznam ne mogu da dodjem do njega, pa ko moze da sazna neka javi na PM. Kao sto vidite, novine su objavile(mogao sam da pretpostavim za Kurir), ali onaj mali pravougaonik u Blicu stvarno nisam ocekivao, sve to oni rade veoma bojazljivo... Veoma me obradovao clanak u nacionalu: Ljubisav Sekulic oskrnavio derbi, gde se u celom clanku govori kako derbi ni na sta nije licio bez koreografija, zastava i ostalog...
Zao mi je sto se sinoc niko javio na B92 da kaze da je najjaci utisak onaj koji ne postoji na listi a znate i sami koji je... Nema sanse da se dobije broj...
izvinjavam se za duzinu posta, ali sve je ovo u nasem interesu...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)