10-18-2004, 04:29 PM
Quote:Ne moras nikome da se izvinjavas zbog duzine posta, ti si jedan od retkih koji se cima.Sta da ti kazem, jeste da sam isto tako jedan od retkih koji igrom slucaja nije ni jednom prebijen ili priveden od strane policije, ali znam da u bliskoj buducnosti to veoma lako moze da mi se desi, iako ja zelim samo da bodrim svoj klub, dignem parolu, koreografiju, upalim baklju, da se pobijem, ali kada treba, isto tako mogu da zamislim kako je sada porodicama povredjenih od strane policije u zadnjih godinu dana koji su svoje dete poslali na utakmicu, a morali da idu po njega u bolnicu, znam kako su moji reagovali posle zenita, celog su me ispipali da mi se nije nesto desilo, a ortaci i ja smo se vratili bez posledica kuci samo zato sto smo stali i pogledali kako se i kuda odvija cela situacija... to ti je roditeljska ljubav i oni ce da se zabrinu da ti nadju samo ogrebotinu, a kamoli nesto vise... u jednom trenutku je dosao u pitanje i moj odlazak na tekme bas zbog velike zabrinutosti matorih, i ja to skroz kapiram, jer ne znam ni ja da li cu za 15 godina da pustim klinca da ide sam na derbi ili vecu tekmu i da razmisljam da li ce da popije metak u obraz, pre cu ici sa njim da znam sta mu je...
Posto se moji roditelji sa posla vracaju u vreme utakmica, uvek prolaze pored stadiona i uvek dodju kuci sa recima: Nemoj da ides, ima puno pijanih sa pivom od 2L tamo. Sta da ti kazem, ne mogu ja da ubedim kevu da 5 likova koji piju 2l piva nikako ne mogu da se napiju, sta ces
Cak mi se keva delimicno slaze sa akcijom i nalepnicama, ali sa komentarima: Pazi da ne vidi otac...

E zato se ja trudim maksimalno da ovu akciju favorizujem svuda, pocevsi od babe i dede, pa sve do ortaka iz skole koji uglavnom na tekme ne idu zbog policije, a ne zbog huligana, ali ne mozes to nekima objasniti...
Ali prebrodicemo mi to, mozemo do italijanske kulture...
:ruke :ruke :ruke
kizo i ostali sa DC-a, da li ste za to da kada budem isao na VMA da nadjem tog decka(ne znam gde je povredjen), da mu poklonim sal DC-a, ako neko hoce da odemo kolektivno u cetvrtak moze, da se upoznamo vec jednom, iako je povod za okupljanje negativan...
@Kiza
Nasao sam decka na krstarici koji je bio blizu nekog decka koji je pao, ali ne zna da li pogodjen u glavu, jer je zbrisao, kaze da je decko koji je lezao imao farmerke, tamnu jaknu i (bar) sal (nije siguran da li je bar ili ne)... Jer se poklapa sa deckom koga si ti video... Probaj da se setis...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)