10-19-2004, 01:37 PM
Quote:Bio sam blizu desavanja i video sta se desilo , zandari su poklusali silom da sprece cep koji se stvorio na ulazu , ali masa im to nije dozvoljavala , e onda su resili da upotrebe puske !!!Dobra ti je to ideja za skupljanje para, i od trenutka kada sam cuo sta se desilo bio sam za to, mislim da te pare ne trebamo da skupljamo samo mi sa sajta vec nesto u reviji da se organizuje i kao prvo i prvo stupi u kontakt sa porodicom, u nocasnjem telefaktu u 24h su procitali deo iz blica, a u danasnjem blicu, kao sto je napisala mila imate ceo razgovor sa nekim ko nije vodja ali mi se cini da je u vrhu...
prvo sam istripovao u onom ludilu da je suzavac , ali kada sam video malog decaka od sesnaest godina u farmerkama i zelenoj jakni sa salom zvezde sa razaljenim obrazom (gledajuci spreda) njegov desni obraz , to je bilo strasno , neki stariji covek mu je pomogao i odveo ga ka istoku jer su tamo valjda bila kola hitne pomoci koja su neposredno zatim projurila pored nas !!!
mislim da bi bilo jako lepo da na sledecoj utakmici skupimo novac za njega in jegovu porodicu kojima je sigurno tesko u ovom momentu !
A nadam se da ce on kada se oporavi izaci pred medije i reci kako neduzni stradaju bez ikakvog povoda !
STOP REPRESIJI !!! STOKO ZANDARSKA !!! :bes
Ja sam uradio pedesetak nalepnica(neke male, a ima i bas velikih) samoinicijativno, nisam ispod nikog potpisivao, sa sloganom koji je dogovoren na www.tribina.co.yu... Ako se jednog dana i mi kao grupa budemo dogovorili, lako je dodati nesto ili uraditi drugacije...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)