08-12-2004, 10:43 AM
E zbog ovakvih stvari smo mi(Delije) to sto jesmo,i po cemu nas poznaje citava Evropa,zbog ovakvih stvari smo jedinstveni.Jos uvek mi puno srce iako ovo pisem jutro posle tekme,ali kad god vidim neku fotku sa tekme najezim se :ruke .Stvarno bi bilo greota ne proci dalje,zasluzili smo svi mi,da nam se uslisi zelja i da udjemo vise u tu jebenu LS!!!!Stvarno nemam skoro zamerki na izdanje bilo koga od pocetka tekme,jebi ga ljudski je,padnu ljudi kad se primi gol,odma se pocne razmisljati u glavama jao sta ako ne prodjemo i te fore,ali to su bili veoma kratki trenutci.Eto jos jedne stvari zbog kojih smo ne prevazidjeni,sto uspemo da se saberemo i posle gola i da grmimo jos jace,svaka cast svima.Moram i u ovako lepim trenutcima da stavim po koju zamerku,sve u nadi da se to ne bi ponavljalo.Opet na sipci do zapada niko nije vodio navijanje veci deo tekme,ali je kasnije bilo par UB-a na ivici tunela odakle su pokusavali da animiraju ljude da pevaju.Oko mene je bilo bas mnogo indijanaca i to me je strasno nerviralo jer su uglavnom stizali da psuju igrace i deru se nego sto su pevali.ALi ono zbog cega sam ludeo je to sto su se pre pocetka tekme svi igrali sa onim zastavicama kao deca,ja stvarno ne znam kako vodje nisu izludele skroz,i veoma sam srecan sto je koreo ispala ok posle svega toga :bes .Jebote ne mozes da im objasnis da ne diraju zastavice i da ih ne razvijaju ali ne,dok ne dodjes i svima njima pojedinacno licem u lice ne objasnis :batine nece shvatiti.I jos im nacrtas lepo na papiru,ali taj papir se odma zguzva i baci.Ne shvataju da je neko ulozio rad u tu koreo i da sigurno ima razlog zasto se sve to prica,uh :zbunjen .No dobro ipak je preovladalo mnogo toga dobrog u odnosu na ove sitnice koje se nadam nece ponavljati u tolikom broju.
Pozz svima i normalno svi na OFK-u.
ampion
Pozz svima i normalno svi na OFK-u.