08-12-2004, 01:14 PM
Najvise me iznerviralo ono skandiranje "ajmo, ajde svi u napad" i dizanje zastavica od strane dela severa u sektoru 1 na izlazak rezervista iz tunela... To sto se ne zna druga strofa pesme "Mars na Drinu" i sto krajevi severa prema istoku i zapadu nisu sinhronizovani pa se pevaju dve pesme odjednom nije nista novo... toliko o losim aspektima navijanja. Ostalo, brojnost, koreo, bakljada, dimovi, glasnost za svaku pohvalu!
Na terenu me Dislja najvise iznervirao, previse se opustio, a onom camuganu br 11 trebalo bi slomiti obe noge pre revansa!
Oko blagajne je na 40-ak min pre pocetka utakmice bilo severa po ceni i juga za 300 dindzi, toliko o tapkanju!
Godra jel radis ove slike u VECOJ rezoluciji, ne bi bilo lose napraviti par kolaza 30x40 format?
Na terenu me Dislja najvise iznervirao, previse se opustio, a onom camuganu br 11 trebalo bi slomiti obe noge pre revansa!
Oko blagajne je na 40-ak min pre pocetka utakmice bilo severa po ceni i juga za 300 dindzi, toliko o tapkanju!
Godra jel radis ove slike u VECOJ rezoluciji, ne bi bilo lose napraviti par kolaza 30x40 format?