08-25-2004, 08:21 PM
Nikada nismo ovako ponizeni i osramoceni. Da sve bude gore, postarao se ovaj sudija koji nam je iskljucio igraca. Mislim da su Rusi i dalje ostali picke, potkupljive. Nije mi bilo drago kad sam video da nam sudi Rus. Sad ce da se opari za par soma dolara u dzepu. Maler nas je pratio sa Zigicem. Tako da su nam sanse bile realno umanjene, ali ipak mislim da smo trazili NEREALNO. Nismo doveli nijednog kvalitetnog igraca, nismo doveli Marica, niti ocuvali kostur tima (Vidic, Mladenovic). Da su ostali ovi gorespomenuti bilo bi mnogo lakse. Necu ja sad da se pravim pametan, ali sa ovakvim potezima uprave i realno nismo zasluzili plasman u LS. Na malo ulozenih para nemoguce je ocekivati puno. Nemoguce. Za plasman potrebno je uloziti pare, dovesti trenera i igrace + sreca. Kao Pakistan prosle sezone. Sad ce grobari da nas prozivaju. Neka, jos sutra ce da ispadnu od Otelula. Kakva drzava takav i sport. S obzirom da smo ulozili malo para, realno je da se plasiramo u Ligu kup UEFA i da prezimimo u Evropi. Bice dosta teze s obzirom da ce Tata da proda Dudica u Everton a odbrana nam je vec i ovako dosta suplja...