08-26-2004, 02:58 PM
Sve verzije kuknjave i oplakivanja Zvezde ste ispisali,vise nemam sta da dodam,a takodje i sve moguce psovke na racun Dzaje su iskoriscene i tu stvarno niti imam zelje da njegovo ime uzimam u usta niti da pomislim na njega uopste.Srozava nas ugled na svakom koraku.Jedina razlika izmedju nas i grobara smo MI tj. SEVER...sto se tice ljudi u klubu i vodjenja i jednog i drugog kluba...ko da smo jednojajcani blizanci.Pored Dzaje lopurde(evo ipak sam ga pomenuo,bilo je jace od mene :bes ),krivo je mnooogo nase jadno stanje u zemlji.Sirotinja koja vlada i to sto igraci cim odigraju imalo kvalitetnu sezonu u nasoj ligi beze glavom bez obzira odavde da bi zaradili bilo kakvu kintu i obezbedili svoje sirotinjske porodice( u vecini slucajeva) po unutrasnjosti i obezbedili sebi malo bolji zivot.Daleko od toga da branim Dzaju.naprotiv...ali mislite da su kukali i Mladenovic i Vidic,Boskovic itd... da ne nabrajam sto ih Zvezda prodaje i sto odlaze da dobijaju i po 2-3 puta vecu platu u nekom stranom klubu.Mislite da su rekli "necu da idem iz zvezde,hocu da ostanem u Zvezdi ko Maldini u Milanu,ceo zivot...to je ljubav prema klubu"...razumem ja igrace u potpunosti,ali samo hocu da kazem da nisu oni(igraci) retardi bez mozga ili neke prostitutke pa da ih Dzaja prodaje po evropi a da oni ne smeju ni da zucnu...nego jednostavno njima je cilj da sto pre odu.Evo ja se dugo bavim fudbalom,i od malena sam razmisljao,kako bih voleo da igram za Zvezdu,sever i te fore...ja koji volim Zvezdu kao i svi vi i ja bi pozeleo da sam na mestu igrace da odem za neke vece pare u drugi klub u inostranstvo.Takvo je jednostavno stanje kod nas u drzavi i malo sta tu moze da se promeni.Mozemo mi da smenimo Dzaju(boze zdravlja) ali opet duze od 2-3 sezone ni jednog igraca necemo moci da zadrzimo.Dobro sad cemo i moci,kako su igrali ne verujem da bi ih hteo ni jedan evropski klub
.
Nista sad,glavu gore nismo jos ispali iz Evrope...nemojmo sad zbog glupog nam predsednika prestati da verujemo u nasu Zvezdu i da prestanemo sa dolaskom na tekme.
Pozz
NISTA OD ZVEZDE....SVE ZA ZVEZDU

Nista sad,glavu gore nismo jos ispali iz Evrope...nemojmo sad zbog glupog nam predsednika prestati da verujemo u nasu Zvezdu i da prestanemo sa dolaskom na tekme.
Pozz
NISTA OD ZVEZDE....SVE ZA ZVEZDU