09-03-2004, 10:51 PM
Quote:Ko nije kriv: DRAGAN DZAJIC, I LJUDI OKO NJEGA.
Pred mec sa Zemunom imao sam priliku da uvidim kakav sam karakter. Ideja o nekoj vrsti tihog bojkota na koji nigde nisam pozivao, ni na jednom forumu, da me ne bi bilo ko optuzivao za pozivanje na raskol i slicno motala mi se u glavi. Resio sam da necu da idem na Sever ali me je jako zanimalo da li ce nakon svega onoga biti ikakve prozivke upucene Dzajki. Otisao sam na Zapad sa jos dva ortaka, poneo kamericu da barem snimim neku fotku za sajt i gledao Sever. Nisam mogao da izdrzim da bojkotujem Zvezdu i sedim kod kuce.. Ovo pisem zbog Bobinog potpisa i poziva na bojkot. Iako nije bilo nekog narocitog poziva na bojkot, osim kopa na Severu Marakane, nije bilo puno ljudi. Na istoku jedva nekih dvestotinak i onako, Zapad "kao i uvek". Cinilo mi se, da i pored atraktivnog protivnika, ima jako malo ljudi s obzirom na vreme, termin i ostalo.. Sisao sam da vidim toalete na Zapadu i slusao zajedljive komentare ljudi koji su ulazili i spominjanje imena Dzajkinog.. Mislim da je vecina navijaca za to da Dzajka ode, samo ostaje da se vidi koji nacin ce odabrati. Sto pre ode to ce klub pre stati na zdrave noge. Neko je na delije.net-u pisao o omladinskoj skoli i kako se to radi u Ajaxu. Mislim da treba traziti takva resenja, okrenuti se drugim regionima za mlade i perspektivne igrace, pre svega mislim na Afriku i Juznu Ameriku. U tome bi se Dzajka tesko snasla a ne vidim da se kod nas radjaju novi Piksiji, Robiji ili Deje...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!