09-14-2004, 02:12 PM
Ja stvarno ne mogu ni rezultat ni igru da prognoziram, ali sam jedno siguran, da ce kovacevic, ukoliko dobije dobru minutazu ostaviti srce na terenu, da ce biti igrac utakmice, ja mislim asistent a mozda i strelac(tesko), uvek je bio najbolji, i dok je vidic igrao tako da to od njega ocekujem iako nema igru jos uvek...
Ljudi bre, kada sam ga gledao juce na konferenciji na stampi sav sam se najezio, znaci decko je izgubio glas i poceo da place.... strasno... a kada mu je ljupko rekao da ce da igra u prvih 11 to je bio ambis, zahvaljivao mu se za vreme polovine konf. za stampu, znam ja da je on skoro 12 meseci bio van terena, ali to je ljubav... Ja mislim da je on jedini koji bi igrao i besplatno za zvezdu...
svaka mu cast...
Ljudi bre, kada sam ga gledao juce na konferenciji na stampi sav sam se najezio, znaci decko je izgubio glas i poceo da place.... strasno... a kada mu je ljupko rekao da ce da igra u prvih 11 to je bio ambis, zahvaljivao mu se za vreme polovine konf. za stampu, znam ja da je on skoro 12 meseci bio van terena, ali to je ljubav... Ja mislim da je on jedini koji bi igrao i besplatno za zvezdu...
svaka mu cast...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)