09-17-2004, 12:54 PM
E drugari moji.... Nisam imao snage ni volje bilo sta da kazem posle Zete, a sta sada reci... BRUKA!!! Dokle vise???! Stalno jedno te isto... I mi pricamo istu pricu, ali promena nema... Ustvari ima promena, na gore, nikako na bolje... Ne znam, zanima me reakcija svih nas zajedno, ovako pojedinacno svi imamo slicno misljenje, ali da li ce neko imati hrabrosti da u nedelju na severu zapeva "uprava napolje"??!! I ko ce tog istog ili njh vise da spreci... Nema vise sprecavanja, ovo je dno... Skoro 20 godina, otkad sam saznao za Zvezdu, ja nisam video losiju ekipu od ove koja je u tekucoj sezoni osramotila sve ono sto su generacije pre njih stvarale... Ne ne okrivljujem igrace, oni ne znaju bolje, zna se na koga mislim... Te price privatizacija, danas, juce, sutra, znamo svi to se ne desava preko noci, ali svi alarmi su se upalili i vriste, pozari gore, ne mogu da se ugase, a mi pricamo o tome sta bi bilo kad bi bilo???!!!
Ne znam za vas, ali ja jedva cekam nedelju... Ako nista drugo bice mi jasnije neke stvari o kojima se samo nagadja, prica itd...
Ne znam za vas, ali ja jedva cekam nedelju... Ako nista drugo bice mi jasnije neke stvari o kojima se samo nagadja, prica itd...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "