09-17-2004, 04:06 PM
Ono cega sam se najvise plasio,polako se ostvaruje,sve vise licimo na groblje kako po igrama na evro sceni tako i po medjusobnoj svadji.Jednostavno nije dobro i nesto mora da se menja,bojkot ili podela tribine nije resenje,nikako.Ako vec hocete da ucinite nesto za svoj klub i da kazete svoje misljenje,daj da napunimo sever za Zenit(pre tog meca nece biti uslova) i daj da krenemo svi od pocetka tekme UPRAVA NAPOLJE i da vidim ko ce da spreci 12-13 hiljada da peva? Siguran sam da pola prve ekipe hoce promene kao sto sam siguran da niko nemoze ucutkati sever a licno i ne verujem da hoce .Ponavljam severu nisu potrebne podele vec da vecina kaze sta misli,ali to nemoze ovako preko neta...I jos nesto ovde se mnogo licitira o emocijama prema Zvezdi sto nije dobro i nema smisla,jer sam siguran da ovde niko ne pise zbog dosade vec zbog ljubavi prema Zvezdi i od muke .Za mene ce Zvezda uvek ostati ono sto najvise volim i moje emocije prema njoj nece pomutiti nista,bilo koji poraz,nevolja i problem u klubu,samo ce stvoriti jos vecu ljubav i vecu privrzenost Zvezdi ,siguran sam da i ostali osecaju isto,tako da nije ok da se po tom pitanju prozivamo.