09-17-2004, 07:38 PM
Dragi,Petre Petrovicu,ocigledno je da ti svojim poslom nisi zadovoljan,jer da jesi,znao bi da se i ljubav placa...i to nije prostitucija,vec nadoknada za uzvraceno ili neuzvraceno,od finansijske mogucnosti tvoje ljubavi.Da volis svoj posao,i da si placen za njega,da li bi za sebe rekao da si PROSTITUTKA?Da li ocekujes da te i zena voli ukoliko ti volis nju i da ti prizna da je imala lazni orgazam,jer nisi taj dan dobro jebao...ili si zahvalan sto ti bezuslovno pruza paznju i sto ti se zahvalila na nikada "jacem" sexu???Zapitaj se sta si zapravo napisao i zasto se bas javljas kada se pljuje prva ekipa,a nisi zeleo da svoje stavove ranije sa nama podelis.
Sta ti mislis koliko ce ovo nenormalno stanje da potraje,kad vec i ptice na grani pevaju da su nam neke Vodje SMRDLJIVE PICKE,kojima je vaznija licna egzistencija nego Zvezdina buducnost i da li takvi ljudi zasluzuju da sebe nazivaju Vodjama?
Oprosti,ali ja mislim da ne mogu..sto rece neko,neka idu u fabriku neka rade i iskrenim casnim poslom,svojim zanimanjem zaradjuju svoj hleb..
pitanje je dana ,meseca,godine (nebitno)kada ce biti uskraceni svog privilegovanog polozaja..to ce im tada mnogo teze pasti,nego da se sada ,sami, pobrinu za svoju buducnost..JER ZVEZDA ,NASA ZVEZDA mora da se privatizuje i tu je svakim prevarama kraj.
CRTA!
To je neminovno..moze to da se odlaze kao PICKE PRODANE sto sada rade..ali..
braniti po svaku cenu IZVESTAN KRAJ,ove nase tuzne price je skakanje sam sebi u grlo...strepnja,da li ces preziveti ili potonuti ..nemirni snovi..
UZAS!UZAS!
Sta ti mislis koliko ce ovo nenormalno stanje da potraje,kad vec i ptice na grani pevaju da su nam neke Vodje SMRDLJIVE PICKE,kojima je vaznija licna egzistencija nego Zvezdina buducnost i da li takvi ljudi zasluzuju da sebe nazivaju Vodjama?
Oprosti,ali ja mislim da ne mogu..sto rece neko,neka idu u fabriku neka rade i iskrenim casnim poslom,svojim zanimanjem zaradjuju svoj hleb..
pitanje je dana ,meseca,godine (nebitno)kada ce biti uskraceni svog privilegovanog polozaja..to ce im tada mnogo teze pasti,nego da se sada ,sami, pobrinu za svoju buducnost..JER ZVEZDA ,NASA ZVEZDA mora da se privatizuje i tu je svakim prevarama kraj.
CRTA!
To je neminovno..moze to da se odlaze kao PICKE PRODANE sto sada rade..ali..
braniti po svaku cenu IZVESTAN KRAJ,ove nase tuzne price je skakanje sam sebi u grlo...strepnja,da li ces preziveti ili potonuti ..nemirni snovi..
UZAS!UZAS!