09-17-2004, 09:55 PM
Radula,vidim da si skoro registrovan ovde pa pretpostavljam da nisi imao prilike ili vec zeleo da procitas moje postove,ali ono sto me oduvek nervira u globalu kod naseg naroda je to sto misle da sve znaju.Iz toga prizilazi da se ljudi koji u najmanju ruku imaju veze s tribinom pozivaju da iznose stavove i resavaju probleme tribine,tako isto i paraplegicari "igraju" fudbal,fudbaleri igraju balet umesto fudbala,alkoholicari umesto da sede po kafanama vode ekipe,tj. fudbalske klubove i tako u nedogled.
Ne bih volela da mi cistacica uci dete pravopisu,da mi arheolog bude ginekolog,da mi zubar bude masin-bravar,i isto tako da mi tribinu vode politicari i ljudi koji na svojoj "kozi" nisu osetili zar iste!!!!E,to je sustina onoga o poimanju ljubavi...
Cenim kada neko argumentovano iznese svoj stav jer bi bio idiotizam da svi mislimo isto i po samoj logici u takvim slucajevima napredak ne postoji,a smatarm da je nasa tribina izuzetno napredovala!!!
Ne bih volela da mi cistacica uci dete pravopisu,da mi arheolog bude ginekolog,da mi zubar bude masin-bravar,i isto tako da mi tribinu vode politicari i ljudi koji na svojoj "kozi" nisu osetili zar iste!!!!E,to je sustina onoga o poimanju ljubavi...
Cenim kada neko argumentovano iznese svoj stav jer bi bio idiotizam da svi mislimo isto i po samoj logici u takvim slucajevima napredak ne postoji,a smatarm da je nasa tribina izuzetno napredovala!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]