09-18-2004, 12:13 AM
[quote="Teta Mila"]Najpre,smatram da niko nema pravo da pise u ime ljudi koji fizicki nisu u mogucnosti da odgovore na vase provokacije,bulaznjenja svakakvih vrsta,ogovaranja i ostalih vrsta pljuvacina.I ne znam ko to ima pravo da zauzima stav o tome sta "misle" i kako "osecaju" ljudi koji vode Sever,jer se sve svodi na pretpostavke koje su nista drugo nego namerne provokacije.Dok vam imenom i prezimenom neko od njih ne napise misljenje povodom dogadjaja u FK,nemojte da se povodite za najvecom srpskom bolescu "da sve znate" i "i u sve se razumete".I nemojte generalizovati stvari i misljenja jer nikada na Severu nije postojalo da se podvode misljenja vecine pod misljenje pojedinca ...quote]
Predpostavljam da se ovaj deo odnosi na mene
Kao sto ti rece niko nema pravo da pise u ime drugih.. i da ne znas sta sta misli vrh tribine,ali znas misljenje pojedinaca...
Slazem se i ja ne znam sta misli svaki od bitnih likova severa,ali isto tako znam misljenje pojedinaca koji su u prvoj ekipi, a inace su moji dobri drugovi, momci koji ucestvuju u koreografijama,tucama,ne mase ino gostovanja,uvek imaju kartu viska(i za tapku),da dobro znam sta misle i imam toliko slobode da to napisem.
Predpostavljam da se ovaj deo odnosi na mene

Slazem se i ja ne znam sta misli svaki od bitnih likova severa,ali isto tako znam misljenje pojedinaca koji su u prvoj ekipi, a inace su moji dobri drugovi, momci koji ucestvuju u koreografijama,tucama,ne mase ino gostovanja,uvek imaju kartu viska(i za tapku),da dobro znam sta misle i imam toliko slobode da to napisem.