10-30-2004, 07:17 PM
Quote:Mislim da novo pravilo nece pozitivno da utice na kvalitet foruma, naprotiv (sta ti je ljudska logika - ono sto je nekome sasvim prirodno i logicno, u ocima druge osobe deluje suprotnojeste ok predlog, ali ima i druga strana, novinari i policija, koji pre ili kasnije mogu da se registruju, tako da bez poostrenja registracije(ne znam kako) nista ne dobijamo ovim, ali... vi ste urednici...).
Naime, na kvalitet foruma, bilo pozitivno bilo negativno, ne uticu oni koji na njemu NE PISU, vec oni koji pisu - odatle ne vidim nikakav smisao u ovoj odluci.
A da je odluka kontraproduktivna, najbolje svedoci cinjenica da mnogi koji dosad NISU PISALI NA FORUMU, spreceni da ga samo citaju, bivaju 'prinudjeni' da se registruju da bi ga citali - a kad su se vec registrovali, normalno je da ce, pre ili kasnije, da pocnu da pisu na tom forumu. Takodje, logicno sledi da ce medju tim ljudima biti mnogo onih koji stadion nisu videli, ili su ga videli par puta u zivotu, a takvi, naravno, ne mogu da doprinesu kvalitetu foruma.
Pored svega navedenog, sprecili ste i ostale navijace (bilo nase, bilo strance) da 'bez smaranja' citaju izvestaje, komentare i gledaju fotke koje se nalaze na forumu.
U principu meni je svejedno, je l' - 'ni iz dzepa ni u dzep', ali hteo sam da vam ukazem na ovaj, iz mog ugla gledano, krajnje neosnovan i, sto je jos bitnije, kontraproduktivan potez.
E sad, mislim da sam sve uzeo u obzir, i da je sve navedeno fakt do fakta, moguce je da sam nesto prevideo ...
Pozdrav
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)