09-25-2004, 07:10 PM
Na sos vestima je dzaja rekao da je u petak uvece imao razgovor sa navijacima 5 i po sati, da su iznervirani, on je ponudio ostavku, ali to vodje nisu htele, htele su da se pojaca upravni odbor na sta je dzaja rekao da su to i planirali, da se dovede neki sportski direktor(zamislite, i to su planirali), da se dovede trener i ne znam sta jos...
a dzaja je vidno iznerviran clancima po novinama kako su pare nestale, i u ponedeljak ce biti konf. za stampu gde ce biti izlozeno gde je svaki dinar od transfera itd potrosen, to ce biti zanimljivo...
Sto se tice utakmice video sam preko TV-a parolu, navijanje nisam cuo nista narocito, a moj nedolazak na tekmu je prouzrokovan temperaturom...
Meni je parola potpuno jasna, jer je ireceno da ce biti postavljeni ultimatumi, i parola je znacila da imaju rok do decembra da normalizuju stanje u klubu...
a dzaja je vidno iznerviran clancima po novinama kako su pare nestale, i u ponedeljak ce biti konf. za stampu gde ce biti izlozeno gde je svaki dinar od transfera itd potrosen, to ce biti zanimljivo...
Sto se tice utakmice video sam preko TV-a parolu, navijanje nisam cuo nista narocito, a moj nedolazak na tekmu je prouzrokovan temperaturom...
Meni je parola potpuno jasna, jer je ireceno da ce biti postavljeni ultimatumi, i parola je znacila da imaju rok do decembra da normalizuju stanje u klubu...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)