09-25-2004, 08:43 PM
I ja sam se pojavio na Brdu u zakazano vreme. Culi smo da se karte placaju, iako smo bili pola sata pre dolaska obavesteni da ce upad biti za DZ. Razloga za nezadovoljstvo u mojoj ekipi je bilo dosta. Imali smo pare, ali nismo usli iz nama znanih razloga. Da me neko pogresno ne shvati, nije da nismo upali zato sto nismo hteli da platimo. Bilo je dosta ljudi ispred, mnogi bez para. Kad sam video na TV, mislim da je uslo oko 300-400 ljudi.
Ako nekog interesuje moje misljenje, mislim da je akcija mlaka, a i ne znam sta to moze da se promeni do decembra. U Ligu Uefa ne ulazimo, a i da pobedjujemo u prvenstvu do kraja, i dalje ostaje cinjenica da je uprava nesposobna i da bar mene, a i vecinu navijaca nece smiriti ev. pobeda u derbiju i protiv Zenita. O pojacanjima je trebalo da se razmislja mnogo ranije.
Ako nekog interesuje moje misljenje, mislim da je akcija mlaka, a i ne znam sta to moze da se promeni do decembra. U Ligu Uefa ne ulazimo, a i da pobedjujemo u prvenstvu do kraja, i dalje ostaje cinjenica da je uprava nesposobna i da bar mene, a i vecinu navijaca nece smiriti ev. pobeda u derbiju i protiv Zenita. O pojacanjima je trebalo da se razmislja mnogo ranije.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)