04-26-2004, 06:03 PM
ne znam kakvu korist bi ultra navijaci (kojima je ovaj sajt ustvari i posvecen i koji utakmice prate iskljucivo na stadionima) imali od kamere i direktnog prenosa svega sto se desava na severnoj tribini ali muriji bi tako nesto leglo na keca. samo jos kada bi imali nekoga ko bi to sve snimao. sef policije bi opusteno iz svog office-a mogao da prati ne samo ponasanje i poziciju navijaca, nego i svoje policije. :pandur
za razliku od vas koji mastate o web kameri ja mastam o velikom, velikom video bimu na mari.
oduvek sam imala zelju da vidim kako izgleda severna tribina istoku, zapadu ili jugu u onom momentu kada sever gori...navijaci sa severne tribine cesto puta ne vide igrace u akciji, pa bi i to bio jedan od razloga zbog cega bi lepo bilo da nas stadion ima tako nesto. ;pljuga
za razliku od vas koji mastate o web kameri ja mastam o velikom, velikom video bimu na mari.

oduvek sam imala zelju da vidim kako izgleda severna tribina istoku, zapadu ili jugu u onom momentu kada sever gori...navijaci sa severne tribine cesto puta ne vide igrace u akciji, pa bi i to bio jedan od razloga zbog cega bi lepo bilo da nas stadion ima tako nesto. ;pljuga
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)