07-16-2008, 11:29 PM
Што се тиче девојака,то је тачно.Али има изузетака!!!
Немам ништа против девојака које дођу на Север,које воле и бодре Звезду,итд.али сам зато против девојака које дођу налицкане,сређене,...имала сам прилику да причам са девојкама које су дошле да да би упознале фрајере... Значи катстрофа!Ја се трдуим да тога буде све мање.Ево баш у мом селу девојке иду на утакмице да се не би досађивале,или их момци поведу...МОМЦИ АКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОВЕДЕТЕ ДЕВОЈКУ НА УТАКМИЦУ,ДАЉЕ ОД СЕВЕРА.Пар песми у мозгу,никаква љубав према Звезди,и онда оду на Север пар пута и онда мисле да су Делије.Ми смо им на срећу помогли да схвате да им није место тамо!И сад стварно више не иду.Све се може кад се хоће!Исто то важи и за клинце.Ја се,брате,сећам до 6,7 па и до 8 разреда ме је тата или брат водио на утакмице и нисам помишљала на Север, а данас дете 1.разред на сред Севера...Мислим није да нисам помишљала,али сам знала да сам дете,да ми још увек није место тамо.Све у своје време!Довољно је да само једној особи то "унесете" у главу.Већ сте успели!

Србине,не дај земљу своју,Косово!Њу је Лазар главом платио да би је нама оставио.