06-02-2005, 04:41 PM
Evo sada je na beogradskoj hronici gost bio Filip Zepter i pricao je o stanju u nasem sportu i ostalim dosadnim temama, tipa naselja na sportskim terenima,...Ali ono sto je za nas zanimljivo je to sto je sada covek licno rekao za sve danasnje natpise u stampi da on sa tim nema nikakve veze i da su to sve novinske lazi i da ga niko nije kontaktirao sto se toga tica, a pitanje vezano koje mu je postavila voditeljica da li je on licno zaintresovan za CZ on je odgovorio:"Da je zaintresovan sigurno. ali da on sada ne vidi tu sebe u nekoj ulozi, jer kao prvo kaze Zvezda jos nema rukovodstvo, predsednika, mada on bi svakako pomogao zvezdi kao sponzor". Ali ono kako on vidi zvezdu u buducnosti je po meni onako dosta ohrabrujuce, on je rekao da bi "sigurno" bio zaintresovan za kupovinu Crvene Zvezde kada bi se ona pojavila na privatizaciji i siguran je da ce ucestvovati kada to vreme bude doslo", uz to napomenuo je jos i da je Zvezdas.
Ne znam sta da kaze mada gledajuci sve ovo ja sam ipak za nekoga sa parama i ulaganjem svoga kapitala u CZ, jer bez novca tesko cemo mi negde da doguramo, a pogotovo u LS gde ipak ucestvuju bogati klubovi.
Ne znam sta da kaze mada gledajuci sve ovo ja sam ipak za nekoga sa parama i ulaganjem svoga kapitala u CZ, jer bez novca tesko cemo mi negde da doguramo, a pogotovo u LS gde ipak ucestvuju bogati klubovi.
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]