12-24-2004, 12:26 AM
Quote:ali uz klub treba biti i kada je najteze.. bez obzira na rezultat, Mnogi odlaze samo na tekme kada im neko kaze, kada su grupe tamo, beogradjani ili kada je kop ogroman.. A na ove "manje" (manje!?) najverniji, zato svako ko dodje na te tekme i navija ne bitno na broj ili sl. , svakome skidam kapu, Koliko ljudi u Evropi zaista voli Zvezdu (racunajuci i sloveniju), optimisticki receno ne vise od 50, realno max 30.. oni koji su lezali zbog nje i dalje su tu, ne bitno da li rade ili ne, nebitno sta drugi misle, jer je jednostavno Zvezda njihov nacin zivota a ne samo prolazni trip.. Ali slozicete se da su najverniji dusa i srce jednog kopa i sa takvim ljudima je meni licno uvek najdraze otici na tekmu, njihove su price, putesesvije i dozivljaji najinteresantniji...
Toliko o tome!
Puno pozdrava i sve najbolje!
ULTRA KLAN
Ja sam izvukao srz teksta , ako je vecinu mrzelo da cita , ovaj momak je napisao upravo ono sto je poenta odlaska na tekme ,
i ljubavi prema klubu , SVAKA CAST ! imas ;pivo
Kada bi vecina bila kao on , gde bi nam bio kraj...
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...