11-14-2003, 01:50 AM
Ja fakat ne znam zasto je pitanje provokacija, nije mi to bila namjera nego fakat cudno, pogotovo avanti pozdrav, cak je i jedna djevojka rekla da ne voli to. ako pratite malo sire navijacku scenu, isti pozdrav koriste irriducibili navijaci lazia, a znamo da su oni fasticki nastrojeni...Nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, nego ciste me zanimalo, a ti iz ss, mozes da navijas za koga hoces, to je tvoja stvar, isto kao i moja za koga ja navijam.Samo jedna ispravka, sam si rekao da je zvezda srpski klub a mi muslimanski, mi nismo muslimanski nego bosanski klub
.I govoris ne moramo da se volimo al mozemo da se postujemo a onda psujes
.
Isti topik jeste bio na delije.net, al tamo imam ban, zbog druge stvari, posto ocigledno nijedan topik tamo ne moze proci bez politike i psovanja svega odreda onome ko nije delija...Pitanja cisto navijacki postavljena, i mislim da nisam nikoga uvrijedio...ako jesam sorry..
Pozdrav...
.I govoris ne moramo da se volimo al mozemo da se postujemo a onda psujes
.Isti topik jeste bio na delije.net, al tamo imam ban, zbog druge stvari, posto ocigledno nijedan topik tamo ne moze proci bez politike i psovanja svega odreda onome ko nije delija...Pitanja cisto navijacki postavljena, i mislim da nisam nikoga uvrijedio...ako jesam sorry..
Pozdrav...