11-18-2003, 04:58 AM
Quote:Ukratko:pravi odgovor.
1. Delije je vise sinonima za navijace, mozda je turcizam kao rec ali to nije bitno, ta rec je duboko ukorenjena u srpskom jeziku, na sastanku 1989 je dogovoreno da to ime bude ujedinitelj za sve grupe... Danas vise funkcionise kao sinonim za sve navijace.
A to za Avanti skandiranje, nema veze sa fasizmom, cisto onako fora, mi nismo fasisti, za tu felu imas Banjicu pa ih tamo pitaj...
2. Promena imena: NIKADA. To ime je simbol borbe za srpstvo i antikomunizam.
3. Svako ko iskreno dodje i navija za Zvezdu nije bitno ko je i sta je... bitno je da je Zvezdas...
to sto smo mi nacionalisti ne sprecava nikog da navija za klub za koji i mi navijamo.
i jos dodacu:
Ne predstavljam navijace, govorim u licno ime.
Ne volim Sokce.
Ne mrzim nikoga.
Ko god na ovom belom svetu zeli da navija za Zvezdu pozdravicu, koje god vere ili nacije bio(pa cak i ako je sokac).
Iskreno mislim da smo u ovih 60 godina, a poslednjih 10 pogotovo prevezeni zedni preko vode.Govorili su nam da se borimo za Srbiju a poturali nam neke jugoslavije, izdali sve moguce Srbe koji postoje na ovim prostorima, i sve pripisivali tamo nekim zaverama i konspiracijama. Sve da bi se jedan propali sistem i jedan covek odrzali na vlasti.
Srbi su zbunjeni, ne znaju sta oce a sta nece, gledaju tudja posla umesto da se bave svojim.
Gledaj u se i u svoje kljuse. Treba biti bolji od drugih a ne da gledamo ko je gori od nas.