01-20-2005, 06:31 PM
Quote:UK_Nikola Wrote:definitivno Trondhajm to je bilo cimanje do jaja. Putovali nas 8 autom, avionom, vozom, autobusom i peske. Jedino sto nismo brodom putovali inace komplet program.
A mi svi smoreni bez para (ko kaze da su gastosi puni), gladni zedni neki i malo nervozni.![]()
Gastosi su maltene uvek puni, obuceni po poslednjoj modi kao da su se vratili iz Milana gde su "pozajmili" stvari iz Milanskih butika, lacoste, prada, armani :lol:
Kad smo vec kod trondhajma, zaboravio si napisati da ste skoro svi ostali bez kesa, da ste vukli sibice (gistro!) i da je na kraju Red Star MG morao glumiti prosjaka i izdrzavati 8-clanu ekipu. Da nije bilo RSMG umrli biste od gladi :lol:
Pod iscimavanjem sam mislio koliko ste najduze putovali da biste stigli na gostovanje. Nisam tu mislio na cekanje u redu za karte.
Sto se tice trondhajma ima tu jedan slucaj kada je P. iz Londona krenuo i stigao u oslo, kasnije se zajebao i seo u voz koji gle cuda, umesto da ga odveze na sever, ka Trondhajmu, odvezao na jug norveske, uzas... :o :lol:
Tako da se on najvise iscimao i puko dosta kesa da stigne na tekmu, iako su karte papreno skupe.
Ne ne bio je i White Eagle pun kesa. Zamislite tugu kad posle tekme moras da se vratis u hotel da spavas zato sto nemas kintu. A ovaj huligan iz Gladbaha krece na opijanje. Ma ni da me pozove na pivo. SMOR HARDCORE
Ipak mora se reci da je tu bio i jedan "Romin" navijac koji nam nabavljao hranu na "balkanski" nacin.

ULTRA GUDRA ukrao tunjevinu kad smo stigli u norvesku i na kraju vratio za Svicu! :zbunjen :batine
Inace taj MG je prosio po vozu i skupio 1 krunu!
A P. se tek smorio kad je morao da ceka u povratku 8 sata na aerodrumu od kojeg je posle znao svaki metar na pamet.
Ima tu jos prica i prica samo iz Trondhajma..