05-04-2006, 01:46 PM
Sjajno vece juce na MARAKANI i poslednja tekma na ovom stadionu ove sezone.Kao sto sam i ocekivao Zenga je zbog proslave i zvanicne dodele pehara(koji sam izostavio da najavim) izveo najstandardnijih 11 igraca-igraca koji su izneli ovu sezonu.Time je italijan zeleo da bas oni dobiju sve aplauze i ovacije,upravo iz razloga jer su najzasluzniji.Igraci su se po ugledu na francuskog sapiona Olimpik Liona simpaticno ofarbali u klupske crveno-bele boje.I tako obojeni primili 24 pehar sampiona drzave.Igrali su sampionski i rutinski zgazili Vojvodinu dokazavsi da je poraz u Novom Sadu bio plod trenutne krize.Da je nas tim za klasu bolji odmah je potvrdio Zigic u 5 minutu svojim mozda poslednjim golom na MARAKANI.Mislio sam tada da je ova tekma 5+ u najavi,ali nista od toga.Vosa se oslobodila pritiska.U nastavku jos jedan pogodak-Dusan Djokic.Drugo poluvreme slicno prvom,Vosa je dala gol(cista greska Banovica).Ipak sve dileme oko pobednika na SAMPIONSKOM SLAVLJU otklonio je Dudic 3-1.Jos jednom svaka cast ovoj ekipi,svaka cast Valteru Zengi.BRAVO ZVEZDO!!! ;pljuga