08-29-2005, 01:40 PM
Па брате да си ти ишао са мном видео како би размишљао али нема везе није у томе поента....................ја се слажем да би требало да игра што више клубова из Србије јер је веће зезање,ја навијам највише да уђу и Ниш,и Кг,и Крушевац,то би било баш ехтраааааааааа.................и треба Обилић да испадне и ту се слажем и што више клубова из Бг,ал ће опет Чука или Бежаније ући.................него највише ме нервира зато што ниједан тај клуб из Србије нема нормалног стадиона,ма ни један..................сви су стари по 100 година.................ни Обилићев рецимо није нешто рецимо.......................само што се нераспадну,и онда као средићемо ми то,и ја дођем тамо кад оно све исто као и прошли пут..................надам се да си ме сконто....................идеш ти са мном следећи пут тамо,па да видимо какво ћеш онда мишљење имати................наравно ако ти буду дали....................теби је фрка кад и 5 сати ниси кући :finger .................
![[Image: 38968606tp6.png]](http://img68.imageshack.us/img68/3351/38968606tp6.png)