09-10-2006, 09:36 AM
Много се одлутало... Још само да поздравим пријатеља Радована и да му кажем да је у праву, нема оправдања... Ја сам само своју тачку гледања изнео јер сам био одговоран за састав људи... Кажем никад више у минут до дванаест... А што се тиче утиска на шофера, искрено он ми је задња рупа на свирали, он је склонио аутобус и њему ниша не би било, али то су већ сада ситнице... Поента је да нико није бежао, нико се није успаничио, једноставно јако лоша реакција свих нас заједно...
Тема је ино гостовања, бројност на њима, како оставити утисак на њима ако не идеш са екипом, како доћи до тога да идеш са екипом итд... Сигурно да нам организација пута за Ниш може послужити за наук за неку следећу организацију када се иде бусом, али та Ивањица је ето супротност и наук како не треба...
Тема је ино гостовања, бројност на њима, како оставити утисак на њима ако не идеш са екипом, како доћи до тога да идеш са екипом итд... Сигурно да нам организација пута за Ниш може послужити за наук за неку следећу организацију када се иде бусом, али та Ивањица је ето супротност и наук како не треба...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "