Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-Мили Пјанго,9.9.,17.30ч, БАЊИЦА
Доста добро издање данас, посебно у првом полувремену... Други део игре не тако добар, али солидно... Кортео је ишао од Маракане, нажалост дошао сам директно на Бањицу, па ко је ишао од Маракане нек каже нешто о томе...Опет су многи заказали и наставља се стара прича... Много мањи број људи од оног који желимо на рукомету... Али вероватно ако се Звезда нађе у позицији да игра битнију улогу у ЛШ навалиће многи...

У сваком случају они који су дошли су одрадили прво полувреме у великом стилу... Песма није стајала свих 30 и кусур минута... И то су отпеване само три песме, све наше... Још једна победа и титула, Ја сам године провео са тобом и Ја волим тебе лудо (са новог ЦД-а)... Ова последња се баш примила добро и надам се да ће први следећи фудбал (можда не баш Чачак или Чешка) имати и премијеру на великој сцени...

Други део игре се форсирао нешто шаренији репертоар песама, али као да је дошло до малог пада... Момци на терену су одрадили посао без превеликог напора, али искрено нико није нешто претерано обраћао пажњу на резултат, уосталом наше је да певамо и бодримо момке у свакој ситуацији... Повремено се ипак после лепих акција подизала песма и на тај начин додавао гас на терену и обрнуто... На крају Још једна победа и титула и победнички плес испред копа, мајице и по неки дрес (голмански) на трибини и поздрав до следеће утакмице...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
ЦЗ-Мили Пјанго,9.9.,17.30ч, БАЊИЦА - by Red Star Forever - 09-09-2006, 07:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: