09-16-2005, 05:07 PM
Stotinak ljudi iz Sapca je kretalo tokom celog dana, u nekoliko kombija i vise automobila. Nas 20 starijih, krecemo kombijem. Putovanje extra, pilo se i radilo se. Imali smo jedno cimanje sa policijom kod Limesa zbog alkohola, ali smo posle 10-tak minuta krenuli, naravno sa pivom, koje smo morali da popijemo do Gazele Smile
Sto se tice navijanje, nije dobro, mada nije ni toliko lose. Bili smo u zadnjem sektoru do Zapada, tu su bili Valjevci, i mislim momci iz NS. Evidentno je da ima dosta pozera. Mi koji smo se tu nasli navijali smo koliko smo mogli, medjutim stvarno je problem u razglasu. treba vremena da pesma stigne do tog kraja tribine, a onda i da svi tamo uhvate korak.
Sto se tice navijanje, nije dobro, mada nije ni toliko lose. Bili smo u zadnjem sektoru do Zapada, tu su bili Valjevci, i mislim momci iz NS. Evidentno je da ima dosta pozera. Mi koji smo se tu nasli navijali smo koliko smo mogli, medjutim stvarno je problem u razglasu. treba vremena da pesma stigne do tog kraja tribine, a onda i da svi tamo uhvate korak.
ttp://www.delije-sabac.co.yu