11-03-2005, 02:26 PM
Шта рећи и додати за оно што смо доживели и у чему смо учествовали јуче... Покупише ме другари са посла и успут нагађамо колико ће људи доћи... 150-200 је била цифра која се спомињала... Ето доћићемо ми редовни и то је то... Али... Оно што нас је сачекало ме подсетило на нека славна времена ФК Црвена Звезда... У сезони 90/91 сам имао 12-13 година те још нисам био навијачки активан као сада, али се сећам да је сваки тренинг оне чувене генерације био испраћен са посетом од бар 100-200 људи... Синоћ цирка 2.000 највернијих... Па неки прволигаши немају толику поосету ни за целу сезону... Просек им уствари вадимо ми кад гостујемо по тим недођијама,селима и варошицама...
Отело ми се синоћ да би било готивно да мање текме играмо на помоћном јер би била права атмосфера и увек би било пуно, али онда сам се исправио јер ипак север расте из дана у дан и мали је то простор... Доказ за то је и јучерашњи трењнинг... Маракана је ипак наш једини и прави дом...
Заставе, барјаци, шалови, све је било ту... И наравно пиротехника у великим количинама... Оне строб бакље су давале целој причи посебан шмек... Песма наравно од почетка до краја, као и на утакмицама... Углавном све оно што се певало и против Јавора...
На крају само да момци одиграју онако како смо им поручили и како и они причају да ће играти... Дакле, ХРАБРО ЗВЕЗДО!!!
Отело ми се синоћ да би било готивно да мање текме играмо на помоћном јер би била права атмосфера и увек би било пуно, али онда сам се исправио јер ипак север расте из дана у дан и мали је то простор... Доказ за то је и јучерашњи трењнинг... Маракана је ипак наш једини и прави дом...
Заставе, барјаци, шалови, све је било ту... И наравно пиротехника у великим количинама... Оне строб бакље су давале целој причи посебан шмек... Песма наравно од почетка до краја, као и на утакмицама... Углавном све оно што се певало и против Јавора...
На крају само да момци одиграју онако како смо им поручили и како и они причају да ће играти... Дакле, ХРАБРО ЗВЕЗДО!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "