Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GOSTOVANJA PO BIVSOJ YU-veteranske price
Zrenjanin 30.8.1992 godine Proleter-C.Zvezda 1-3 pred 5.000 gledalaca.Delija u kopu jedno 250.

Strelci: 1-0 Simov iz jedanaesterca, 1-1 Maslovar 65 minut, 1-2 Petkovic 67 minut, 1-3 Ilija Ivic 71 minut iz jedanaesterca.

U Zrenjaninu je kao sto I sami znate uvek poprilicno mirno,ali ovaj put se desilo nesto poprilicno zanimljivo I ludo.Utakmica je pocela,a nas nekoliko malo zakasnilo iz grada.Prilaze nam ove mladje Delije I kazu da su Indians (Proleterovi navijaci) sa istoka do nase tribine uzeli Zvezdinu zastavu meni se cini Zabalj.Oni su upravo poceli da skandiraju “ovo je vase”.Zastava je bila mala kockasta. Ilke I ja kazemo da nema nikakvih problema I da idemo po zastavu tamo na njihovu tribinu. Tako smo I uradili. Nas tridesetak (onih odabranih) je krenulo.
...JOS JEDNA ZAJEDNICKA AKCIJA.....he,he Big Grin ...nas trans ZABALJ... i krenulo nas 15ak ne vise siguran sam ........ostali su stigli na tekmu tek u drugom poluvremenu...pozdrav..
НЦЗ 1986
Reply

Messages In This Thread
GOSTOVANJA PO BIVSOJ YU-veteranske price - by Anonymous - 11-09-2005, 10:22 PM
GOSTOVANJA PO BIVSOJ YU-veteranske price - by NAISSUS CASUALS - 12-27-2005, 11:59 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)