05-13-2006, 05:03 PM
Quote:Stojkovic je inace bio rezerva Banovicu u mladoj repki.Бановић и Стојковић никако нису могли заједно играти у младој репрезентацији из простог разлога што Бановић има 28, а Стојковић 23 године. Бановићеви голмански квалитети су последњи пут виђени док је носио дрес Сутјеске. Тада је и добио тај фамозни позив за пријатељску утакмицу А репрезентације. Дошао је у Звезду пре 2 и по године и од тада је много више времена провео као трећи голман на трибинама него на терену. Када се на то дода да је прилично низак за голмана (ја га гледао овде у крају против Графичара, када је две лопте које су ишле под пречку само испратио погледом) мислим да никако није алтернатива за поход на Лигу шампиона.
Неозбиљно је продавати једног од најперпективнијих европских голмана пред квалификације за Лигу шампиона првом клубу који испише мало дебљи чек. Стојковић има само 23 године и могао је ладно у Звезди да брани још две године и убеђен сам да би му цена само била већа. Народ је летос био у заблуди када је долазио Пикси мислиће да ће преко ноћи почети да теку мед и млеко. Чак су се могли чути и коментари да Пикси никад ништа лоше не би урадио за Звезду јер је ''много воли''. Ђавола је воли! Сви спортски радници у Србији су ту пре свега ради личне промоције, па тек онда ради клупског интереса. Треба додати да је Пикси током сезоне више пута спомињао како га струје из бивше управе коче да дође до успеха, а онда направи овај потез са Стојковићем који је пресликан неким потезима бивше управе. Толико је викао да се неће наставити са праксом продаје играча и онда узме и ладно преко ноћи прода Стојковића. Не очекујем од Пиксија да направи чудо за годину дана. Очекујем само искреност. Ако нешто каже, онда нека тако и уради.