11-15-2005, 03:03 AM
Što se tiče bugara,njih mogu da razumem,pošto smo im zakrkali nož u balkanskim ratovima-oni nastaviše da gone turke do Carigrada,a mi se ukopasmo u Makedoniji-tako da od dogovorene podele teritorije ne bi ništa.Onda nam vratiše krvavo i zverski u WWI,pa onda opet u WWII...
A zasto bi mi gonili turke do Carigrada?
Ko je njih gonio iz Srbije 500 godina?
Ko je nama pomogao kad su oni dosli?
Zasto je svaki put moralo da se prelomi preko Srbije?
Preko najmanje zemlje najvise sranja vecito?
Zanima me ko je lozio ljude na onim demonstracijama(bolje rat nego pakt!bolje rob nego grob!)
kad se znalo da Srbija posle I sv.rata nije sposobna za jos jedan pogotovo ne za onaj gde je ratna tehnika kod svih napredovala osim kod nas...
Da je narod tada ispostovao kraljevu odluku i da su svabe usle u zemlju bez borbe:
Srbija ne bi bila sravnjena sa zamljom u toku jedne noci,ne bi izgubila velik deo populacije,NE BI BILO SFRJ!
Ratnu odstetu ne bi placali jer bi bili zemlja okupirana(ne saveznik svaba) bez otpora.
A zasto bi mi gonili turke do Carigrada?
Ko je njih gonio iz Srbije 500 godina?
Ko je nama pomogao kad su oni dosli?
Zasto je svaki put moralo da se prelomi preko Srbije?
Preko najmanje zemlje najvise sranja vecito?
Zanima me ko je lozio ljude na onim demonstracijama(bolje rat nego pakt!bolje rob nego grob!)
kad se znalo da Srbija posle I sv.rata nije sposobna za jos jedan pogotovo ne za onaj gde je ratna tehnika kod svih napredovala osim kod nas...
Da je narod tada ispostovao kraljevu odluku i da su svabe usle u zemlju bez borbe:
Srbija ne bi bila sravnjena sa zamljom u toku jedne noci,ne bi izgubila velik deo populacije,NE BI BILO SFRJ!
Ratnu odstetu ne bi placali jer bi bili zemlja okupirana(ne saveznik svaba) bez otpora.