Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ronaldninjo - nova reklama za nike
Quote:da i ti popusis Ronaldinju ?
:rofl

Delo majstora ili kompjuterska animacija?29.11.05. 14:00

Od kako se pojavila, nova reklama za "Najki" kopačke u kojoj glavnu ulogu igra novi nosilac "Zlatne lopte", Ronaldinjo, izaziva dosta pitanja u stilu "da li je to moguće".

Ronaldinjo u spotu obuva nove kopačke i počinje da žonglira sa loptom, a zatim četiri puta uzastopno pogađa prečku iz voleja, pri čemu mu se lopta svaki put vraća i on nastavlja da žonglira njom do sledećeg šuta.

- Taj snimak nije ni pravljen za reklamu. Planirali smo da ga postavimo na Internet da se ljudi malo zabave, ali se vest o tome odmah raširila i mogu da kažem da sam ponosan, izjavio je Ronaldinjo, dok su mu se reporteri smejali.

Zvanično najbolji fudbaler Evrope pokušao je da ubedi predstavnike medija da je snimak autentičan:

- Često to radim tokom treninga i tog dana nisam uradio ništa posebno, rekao je Ronaldinjo.

Novinari su rešili da istinu potraže kod Zinedina Zidana, koji je takođe video snimak:

- Tako nešto je nemoguće, rekao je Francuz sa smeškom na licu.

Pogledajte spot i recite šta vi mislite - da li je Ronaldinjo zaista u stanju da četiri puta za redom pogodi prečku?
------------------------------------------------------------

Mislim stvarno strasno da se i mediji bave time. Lepo rece Maj 25 da je blam uopste razmisljati o tome da li je namesteno. Mislim da bi uz malo biologije i malo vise fizike laganica moglo dokazati da je nemoguce. Mozda bih i sam pokusao da nemam ispite...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply

Messages In This Thread
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by acafcrs - 11-22-2005, 09:42 AM
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by silvester - 11-22-2005, 10:49 AM
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by acafcrs - 11-22-2005, 11:04 AM
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by Milos_cz - 11-23-2005, 10:50 PM
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by bojan - 11-23-2005, 11:32 PM
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by Maj 25 - 11-25-2005, 04:26 PM
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by Milos_cz - 11-30-2005, 12:46 PM
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by slawisha - 11-30-2005, 03:42 PM
Ronaldninjo - nova reklama za nike - by bojan - 11-30-2005, 11:20 PM

Forum Jump: