12-17-2005, 12:28 PM
Quote:munja Wrote:Ono sto je mene najvise iznenadilo je francuska zandarmerija. Skoro da ih nije ni bilo :o . Bilo je nekoliko vozila na glavnom trgu, nekoliko njih nas je pratilo do biliard pubai na tome se zavrsilo. Nikakvo snimanje, cimanje...
Ne znam da li uvek tako postupaju ili je to bio slucaj samo za ovu tekmu. Nije ih bilo ni na mestu gde se prodaju karte i na nasem ulazu na stadion... Mislim da su nesto prolazili ali nije bilo konstantnog prisustva.
Ја не знам дали си ти слеп, или ниси видео она четри мини буса мурје код нашег улаза? И после текме она два кордона мурје, са једне и друге стране? А што се тиче паба, били су ту све време
цивилци и снимали су нас са безбедне удаљености.
Slep nisam

Na tribini nisam bio tako, da o tome ne mogu da pricam, samo sam cuo da vise vole da koriste suzavac, nego pendreke.
Sustina tog dela mog posta je da sam bio iznenadjen njihovim pasivnim pristupom/prisustvom. Znaci cela situacija mi je delovala previse opusteno s njihove strane s obzirom na to kako u takvim situacijama postupaju njihove kolege s balkana.