12-19-2005, 03:37 PM
Quote:Ја бих хтео да осврнем на "гастосе". Упоређујући цирих прошле године(где их је било мноооого) и оно у среду, невероватно је колико смо напредовали. Да тако лако прихвате песму коју пева коп и да се приме као у стразбуру...нисам ни мислио да ће бити тако лако. Има још да се ради, али напредак је евидентан!
I ja sam se sam iznenadio,videvsi vas izolovane,predvidjao sam neki debakl ali na svu srecu ispalo je solidno.Naravno da to treba puno bolje,ali za razliku od Ciriha..stvarno je bilo vise nego OK.
Isto kao sto je bilo stvarno super u Veroni,protiv Kjeva jer ste bili tu odmah pored nas..jer su gastosi znali,da ako pokusaju nesto da naprave na svoju ruku,proci ce neslavno.
Nije to tesko upoznati gastos.svest..ne treba nama puno,vazno je da ste tu blizu ,recimo u Cirihu u II pol. kad su se G. i jos jedan popeli na tribinu gore i pokusavali da vode navijanje-ja se ne secam da je od momenta njihovog prisustva(iako su samo njih 2 bili gore)pala jedna baklja na teren ili da se neko usudio da vice ono "pederi"..
ee,njih 2 na 2000 i sve OK!
Vi samim svojim prisustvom izazivate veliki RESPEKT kod nas gastosa,i tako treba da ostane ubuduce,sve u cilju sloznog navijanja.
Zelim da iskazem,ovim putem jedno VELIKO DIVLJENJE vama grupama,koliko ste spremni da iskulirate neke provokacije i sve u cilju buduceg navijanja,te neke navijacke sloge!
Pokazali ste da ste samo samo zbog Zvezde,da niste neki bezvezni huligani,batinasi il .sl i ti gastosi,koji su vas do sada tako smatrali,ja mislim da su potpuno razuvereni(oni koji su bili prisutni) a prica ce se siriti,zasto:
Ispred ulaza ,svi nabijeni,laka konzervacija ,smeh sale izmedju ekipica, dok cekaju da udju. odjednom vidim 3 bubnja u koloni u vazduhu i glas sa megafona(tih i umeren),koji je najverovatnije bio iza"Malo mesta molim vas,da prodju navijaci".Odmah posle cuje se jedan usamljeni glas iz gomle"Pederi"!
Sav taj zagor,smeh i pricice oko mene do ovog "pederi",sve je to odjednom zamrlo.Muk i tajac.Svi su ocekivali neku frku,zbog samo jedne jedine reci.Ali ne,Vi ste se bez ijedne jedine reci,polako primicali ulazu,koliko je to bilo moguce.Svi smo bili upakovani kao sardine tako da je to bilo stvarno tesko,mic po mic do jednog trenutka kad ste stali i ni korak dalje.Da li mi se stvarno ucinilo da ste stali i stajali neko vreme,mislim da jeste..odjednom sam poludeo i ja se prodrao na sav glas"Pa pustite ljude ,da prodju JEBOTE",,sa naglaskom na ono -jebote -

i mali karavan je polako nastavio svoje napredovanje..
To je to...ljudi zele da slusaju,zele da napreduju i rastu,gastosima se smrzne krv u zilama samo kad vas primete,jos kad cuju dobro prepoznatljivi sleng,sve ide kao po loju
:lol: