Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Хајдук Кула, субота 13ч
Нисам компетентан за целокупну оцену данашњих дешавања јер дођох на друго полувреме тек, али... Затекао сам песму, пуцање петарди, бакље, димове који су зажутели целу трибину и гласну песму из копа који је бројао неких 1000-1500 људи и на овако хладном времену... И наравно 3-1 на семафору за Боже здравља и среће јуначке, будуће шампионе... До краја убедљива победа од 4-1, стандардан репертоар песама и задњих двадесетак минура у једном даху и без престанка се пева Ја сам године провео са тобом... Стварно је феноменално звучало... Онако топло обучен осетио сам језу по рукама у једном моменту... Е да се свака песма пева тако... Где би нам био крај... Ни небо не би била граница... Уз песму спорадично упаљено много бакљи што је давало додатну инекцију, а подижу се и шалови те све изгледа феноменално у тих двадесетак минута... Утакмица се завршава а песма не стаје... Играчи прилазе да поздраве трибину на крају и лагано крећемо кућама а песма и даље не стаје скоро до аутокоманде...

Надам се да је данашња подршка улила екипи самопоуздање пред стразбур и ето остаје да се надамо победи која нам обезбеђује пролеће...

СРЕЋНО СВИМА КОЈИ ПУТУЈУ У СТРАЗБУР И ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ ФУДБАЛСКИ И НАВИЈАЧКИ ТАМО ПОКАЖЕМО МАКСИМАЛНО ДОБРО ПА ДА НА ПРОЛЕЋЕ ДЕЛИЈЕ ПОНОВО ОСВАЈАЈУ ЕВРОПУ!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Звезда - Хајдук Кула, субота 13ч - by Anonymous - 12-09-2005, 04:40 PM
Звезда - Хајдук Кула, субота 13ч - by Anonymous - 12-09-2005, 09:41 PM
Звезда - Хајдук Кула, субота 13ч - by Red Star Forever - 12-10-2005, 03:48 PM
Звезда - Хајдук Кула, субота 13ч - by Anonymous - 12-10-2005, 04:16 PM
Звезда - Хајдук Кула, субота 13ч - by Anonymous - 12-10-2005, 06:29 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)