03-09-2006, 09:32 PM
Ne znam da li ste gledali tekmu ARSENAL-REAL,jebo te kakav fudbal.Iako nije bilo golova utakmica je bila zesce interesantna,puna sansi super akcija i poteza.Npr.ova tekma je po meni bila mnoooogo bolja od tekme BARSA-CELZI iako je to za fudbal i Ligu Sampiona bio veci dogadjaj.Iako je dobro za fudbal sto je pobedila Barsa jer je to takodje i pobeda jedne filozofije fudbala,zao mi je Celzija i mislim da je ispadanjem Celzija Liga Sampiona mnogo izgubila.Takodje svi pljuju Murinja,ja ga gotivim do jaja bas zato sto je tako bezobrazan i sto se kaci sa svima.Covek ima svoje ja i fura svoj fazon.Milan je zgazio Bajern,mozda malo neocekivano pogotovo posle meca u Minhenu,ocekivao sam od Bajerna mnogo vise.Onaj smrdljivi Juve se opet smrdljivo provukao,tolko ih mrzim da necu ni da komentarisem.Viljareal i Rendzers su se medjusobno kidali i eto prosao je Viljareal,iskreno tom mecu i nisam pridodavao neku veliku paznju.I eto sta znaci sreca u zrebu,ispali su jedan Celzi i Bajern a Viljareal nastavlja dalje.Ali totalno sam razocaran ispadanjem Liverpula,nisam neki preterani ljubimac ali kako su mogli sebi da dozvole takvo ponizenje,uzas,uzas,uzas...Lion je ocekivano zdrobio PSV i mislim da je upravo Lion glavni kandidat pored Barse za osvajanje trofeja.Francuzi igraju tako sigurno i dobro da odaju jedan neverovatan utisak,u ovom trenutku mozda su oni ti od kojih treba ocekivati iznenadjenje i visko plasman.Inter i Ajaks igraju kasnije i mislim da ce Inter na svojstven nacin,ne nekom zadivljujucom partijom da nekako prodje dalje,njih inace i licno gotivim... ;pljuga
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...
...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...