02-28-2006, 08:59 PM
ja sam uspeo da stignem tek oko 19h zbog nekih obaveza.. dolazio sam iz pravca grobarske tribine gde sam odmah zapazio zandare na stepenicama i ljude koji stoje ispred.. na nasoj strani ista prica.. posto nisam znao o cemu se radi, mislio sam da niko nema kartu i da nece da puste.. onda sam se zaputio ka b ulazu posto tamo nije bilo mnogo ljudi.. cuo sam samo da je zandar odgovorio nekom: "nije uslo njih 700, pa neces ni ti, vidis da ih jos dolazi, niko nece uci".. na moje pitanje jer moze da se udje bez karte, ovaj odgovara da ne moze ni sa kartom.. tu mi vec neke stvari nisu bile jasne.. krecem vec polako ka taxiju, kada cujem uzvikivanje "uprava napolje" i "babicu pederu".. tu je bilo par mladjih koje vidjam povremeno, ali mi opet nije bilo jasno sta je tu uprava kriva.. tako se zapucujem kuci gde se po dolasku cujem sa jednim od clanova foruma koji mi kaze da je oko soma ljudi sa kartama ostalo ispred i da je bilo bas gusto sa zandarima i obezbedjenjem..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)