Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-рад, субота 14ч, Маракана
Nema sta vise da se kaze s' obzirom da su ljudi koji su pisali pre mene,napisali sve sto je bilo potrebno i sve sto je bilo zanimljivo i vredno pomena.Daj boze da zadrzimo ovakvu brojnost do kraja sezone jer ovo vec polako pocinje da lici na vrlo ozbiljno i organizovano dolazenje na SEVER,sto me svakako raduje.Sve je manje onih koji su "eto cisto malo svratili na tekmu" i nece ih biti na narednim.Oformila se jedna ozbiljna grupa ljudi koju vidjam stalno kad god i gde god igra ZVEZDA,jako je puno novih ljudi.Imamo kvantitet,bez sekiracije imacemo i kvalitet.

Utakmice ovakvog tipa su prave i meni je zao sto ih nema mnogo.Kada ovo kazem mislim na iole ozbiljnije navijacke protivnike sa druge strane ili u "kavezu".Tada i onima koji su resili da cute,slikaju,snimaju se probudi bes i nagon za navijanjem i oni hteli to ili ne padnu u pravi navijaci trans.Ako me niste razumeli,ocu da kazem da ako su nasi navijacki protivnici aktivni(pokusavaju da naprave koreo.,deru se,luduju u "kavezu",provociraju,prozivaju) onda je i vecina nas u mnogo boljem raspolozenju za navijanjem i ludovanjem.A kada krene taj talas,nek se pojavi onaj ko je ostao ravnodusan.Tada i oni najneaktivniji i najravnodusniji na SEVERU potpuno polude.I tada krece ono pravo...Slazem se da coveku koji voli ZVEZDU ne treba motivacija sa druge strane da bi navijao,ali moramo se sloziti sa cinjenicom da jednostavno takvih ima i opet ponavljam da je vise ovakvih da kazem "derbi" utakmica i pevanje bi bilo jace i konstantnije...
;pljuga

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Messages In This Thread
ЦЗ-рад, субота 14ч, Маракана - by North_Side011 - 03-12-2006, 07:55 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)