03-29-2006, 01:25 PM
UltrasLondon ::
Quote:A sta je s onim koji dolaze iz inostranstva na tekmu?
Zbog cega dolazimo? Zbog fudbala? Jeftinije mi je da odem u Bareselonu, Milan nego Beograd ili daleko mi Stamford Bridz, Hajberi, busem 20 minuta. A razlika u fudbalu je ocigledna.
Dolazi se na SEVER zbog tribine, zbog navijanja ne zbog Zigica ili Nadja. Taj koji dolazi da gleda fudbal nek ide na zapad ili istok, bolje se vidi, sedi se, jos ako je lepo vreme do jaja.
Namerno sam uzeo Zigica za primer, kao naseg najboljeg igraca, ljubimca, golgetera, koji ce sutra igrati za Arsenal i slikati se partizanovim salom zagrljen s Kezmanom... nedaj Boze, ovo je samo primer, ali eto Stankovica.
I treba da se udje i da se izadje u poluvremenu. Tako se radi protest. Prvo pokazes kako je i sta je kad ima ljudi, a onda kako je cemerno bez. Tako se pokazuje snaga.
Odakle ljudima pravo da se jos i bune!!!!!!!
Kao - sto izlazimo pa dali smo 400 kinti - Boze svasta debilizam!
Kad sam bio mladji kad su bili oni neredi na Spartaku za proslvaljane titule kad se uslo na Zapad, pa jedva sam cekao da se krene, gledas i postujes one koji se drkaju za tu tribinu. Da bi smeker stavio lazni Barberi i ispozirao tekmu. Ili sta otpevao tri puta u kopu na tekmi i sad ce da kenja po forumu jer je eto u prici i kao zasto ovo ono...
...aj to sto ne vidi od nosa, ne vidi sta ce sutra biti ako se ne zaustavi sad, sto ne razmislja kao navijac, ajde to pa promenice, ali sto su jos neki i bezobrazni pa se uzjogunili. Paz majku mu, a da li bi ste zeleli djus bistriji ili sa delovima pomorandze? S ledom ili bez?
E sad malo o Engleskoj.
Kupis kartu od 75 evra, udjes na tribinu, mozes da popijes pepsi ili dijetalni pepsi. Sednes na svoje mesto. Stavis ruke u krilo. Ne moras teren da gledas imas semafor od 800 kvadratnih metara, zvucnike od kojih ogluvis. (Ko Philps=Ajndhoven fazon - kad daju gol odvrnu muziku - i tako 5 puta bem ih u usta) Kad se iznerviras ustanes. Sednes. Uzbudis se, pa ustanes. Sednes. Zapevas sedeci. Odes do klonje i klopnes hot-dog u poluvremenu. Zevas. Gledas neku nakazu i kao tripujes nije losa riba. Eh da zaboravih ti si u kopu, nisi na zapadu. Ne smes da opsujes, niti da "pokazes ruznu rec" Wink ne gledaj protivnicke navijace, ne deri se bez veze, a sve vreme snima te 800 kamera i ako mislis da si utripovao nisi, jer snima te stvarno 800 kamera. Ko hoce detljniji opis tekme u Engleskoj nek poslusa pesmu U2 "Numb".
Kako je doslo do ovog?
Bas tako, prvo zastave, pa...
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!